SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORESPONDENȚĂ DIN FRANȚA

ROMÂNIA LA EURO 2018 // VIDEO Ambros le-a băgat pe fete în ședință » Cum a fost antrenamentul de dinaintea meciului cu Spania

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 19:03

După înfrângerea cu Olanda, 24-29, prima de la Europeanul de handbal din Franța, România trage tare pentru următorul meci.

Martin Ambros a început antrenamentul de azi cu o scurtă ședință tactică. Acesta le-a strâns pe fete la mijlocul terenului și le-a explicat mai multe scheme, la tablă.

 

Ulterior, fetele au început încălzirea și au făcut diferite exerciții pentru a se pregăti cât mai bine de duelul cu Spania, care va avea loc marți, de la ora 19:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1 și TVR HD.

PROGRAMUL GRUPEI

11 decembrie: Spania - România, Olanda - Norvegia
12 decembrie: 
Spania - Norvegia, Ungaria - România, Olanda - Germania

CLASAMENT ACTUAL GRUPA II

1. Olanda 3m 6p
2. ROMÂNIA 3m 4p
3. Germania 4m 4p
4. Ungaria 4m 4p
5. Norvegia 3m 2p
6. Spania 3m 0p

Vezi și:

Scenariu SF? 5 echipe pot ajunge la acelaşi număr de puncte în grupa noastră! Cum s-ar face departajarea și cine ar fi avantajat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gtn5
gtn5  •  10 Decembrie 2018, 20:40

*** *** ***,pentru ele ultimul meci a fost cu norvegia.,nu am inteles la ce trage tare romania *** de ziarist,nu romania trage tare ci echipa de handbal a romaniei,ba prosti sunteti,cine va da diplomele nu stiu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează