SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - GERMANIA, 19:00, TVR, GSP

ROMÂNIA - GERMANIA // Vești bune înaintea duelului de azi de la European: "Am scăpat de entorsă" + "Secundul" face avancronica

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2018 09:12

Melinda Geiger, 31 de ani, e la al cincilea turneu european în carieră. La 31 de ani, e una dintre veteranele echipei. La "Trofeul Carpaţi", de la Bucureşti, interul dreapta nu a jucat, pentru că a suferit o entorsă la antrenamente.

  • Germania - România, al doilea meci din grupe, se joacă azi, de la ora 19:00, și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1

"Acum sunt bine, nu stau să mă plâng. Am făcut şi injecţii în genunchi, pe finalul meciului cu Cehia am primit o lovitură în plex, dar sunt OK. Nu e ceva peste care nu se poate trece", spune Melinda.

A jucat un sezon şi jumătate la Brest şi cunoaşte toate locurile. "Sunt ca acasă. Sala îmi place mult, la fel atmosfera, oamenii. Nimic nu s-a schimbat, nici măcar vremea", a glumit românca, făcând referire la faptul că aici mai mereu plouă şi e umezeală. "Am câştigat un meci dificil, în repriza a doua a fost şi acea cădere, dar important e că ne-am păstrat mintea limpede şi am câştigat", a adăugat Geiger legat de meciul cu Cehia.

Contra Germaniei, crede că totul depinde doar de echipa României. "Pe mine nu mă interesează adversarii, dacă noi jucăm ca o echipă, suntem unite, putem bate pe oricine".

"Un meci perfect, dar e greu să-l repete!"

Secundul "naţionalei" României, Horaţiu Paşca, crede că Germania a reuşit să bată Norvegia cu armele ei, prin repuneri rapide, cu jocul desfăşurat pe extreme.

"Nu-mi aduc aminte ca Norvegia să fi primit 33 de goluri într-un meci! Nemțoaicele au făcut un meci perfect, dar mi-e greu să cred că-l pot repeta. Oricum, toată noaptea de după meciul cu Cehia am făcut vizionări şi încercăm să le anihilăm acest joc rapid", a declarat Paşca.

Tehnicianul crede că grupa României este una foarte echilibrată, că există posibilitatea ca trei echipe să meargă cu câte două puncte mai departe. "Important e ca noi să rămânem concentraţi pe ce avem de făcut. Motivaţia, implicarea, angajamentul sunt la cote înalte. Fetele au arătat întotdeauna caracter şi cred că au mentalitate de învingătoare", a subliniat Paşca.

ROMÂNIa LA EURO 2018

  • România-Cehia 31-28
  • 3 decembrie, ora 19:00 România-Germania
  • 5 decembrie, ora 22:00 România-Norvegia

Vezi și:

Henk Groener, antrenorul Germaniei: "Avem timp pentru a găsi soluţii să o anihilăm pe Neagu"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mplttev
mplttev  •  03 Decembrie 2018, 16:22

După meciul destul de slab, după părerea mea, făcut cu Cehia, sunt sigur că vom defila cu echipa Germaniei! Hai fetele! Hai România!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează