SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

ROMÂNIA - RUSIA 18-27, CORESPONDENȚĂ GSP DIN JAPONIA // VIDEO Denisa Dedu: „Au fost niște decizii ale arbitrilor pe care nu le-am înțeles”

Articol de - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 09:53

România a pierdut meciul cu Rusia, scor 18-27, primul din faza grupelor principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia, și nu mai are șanse la medalii. Denisa Dedu (25 de ani) s-a declarat nemulțumită de arbitraj.

  • România - Suedia (marți, ora 13:30) și România Japonia (miercuri, ora 11:00) sunt celelalte partide pe care le avem de disputat în Main Round;
  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii


„Le-am ținut piept în prima repriză. După pauză au fost niște decizii ale arbitrilor pe care nu prea le-am înțeles. Îmi pare rău că am pierdut, dar mă bucur că am luptat. Mai avem două meciuri și ne vom concentra să le câștigăm.

Probabil am făcut niște greșeli, am pierdut niște mingi ușoare și le-am lăsat să vină pe contraatac. Au venit în momente importante pentru noi, în care eram pe val.

40 de minute am făcut o apărare bună. Trebuie să jucăm așa în continuare, să fim mai atente”, a declarat Dedu.

VEZI ȘI:

Cronica meciului dintre România și Rusia, semnată de Dan Udrea, jurnalistul GSP.ro prezent alături de națională în Japonia

Ryde face un anunț devastator despre Neagu: „Sper să-și revină, altfel nu o să joace cu Suedia!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  08 Decembrie 2019, 22:29
Postat de Preoteasa Constantin pe 08 Decembrie 2019, 13:17

La jucul practicat de voi sa va fie rusine ! Neagu nu stie decat sa arunce de la 7 m in rest o umplutura !Sunteti slabe rau !

Neagu nu știe să arunce decât de la 7 m?!Sunt curios dacă dumneata ești capabil să ții in mână obiectul muncii,darămite să mai înțelegi uriașa valoare pe care o are această jucătoare.Ca nu au făcut cel mai bun campionat mondial pot fi de acord, dar să spui despre niște jucătoare profesioniste că sunt slabe și așa mai departe e deja total deplasat.Pur si simplu s a cunoscut faptul că au lipsit câteva jucătoare de bază,iar cele mai lipsite de experiență au jucat cât și cum au putut ele mai bine.Iar dacă Rusia să zicem că ar fi câștigat oricum din simplul motiv că au o echipă mai valoroasă, de ce a fost necesar să și mai dea in petec arbitrele?Toate aceste decizii au venit pe fondul unui joc echilibrat tare și a fost destul să facă diferența in favoarea lor,la nivelul ăsta se cunoaște...

dansy
dansy  •  08 Decembrie 2019, 15:27

Ca de obicei Rusia a umblat la arbitrii.Nu este prima data.La acest nivel jucatoarele simt asta si nu mai pot fi motivate.Voi comentatorii de pe aici si din presa sunteti habarnisti.

1000833093403035
Bolon Yokte  •  08 Decembrie 2019, 13:49

Dudu și cu ryde OUT ! luați-vă de mînuță și plecati! lăsați-neee! Incapabililor ! Dedu -demisia,ryde -demis !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează