SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

ROMÂNIA - RUSIA 18-27 // Tomas Ryde își recunoaște greșelile, dar acuză arbitrajul: „Am avut probleme, am luat decizii greșite, dar și arbitrii s-au schimbat în repriza secundă”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 08:42

România a pierdut meciul cu Rusia, scor 18-27, primul din faza grupelor principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia, și nu mai are șanse la medalii. Selecționerul Tomas Ryde dă vina pe deciziile luate în anumite momente și pe maniera de arbitraj din partea secundă.

  • România - Suedia (marți, ora 13:30) și România Japonia (miercuri, ora 11:00) sunt celelalte partide pe care le avem de disputat în Main Round;
  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii

„Felicitări Rusiei și antrenorului Ambros Martin. Au câștigat și nu încape îndoială asupra rezultatului de astăzi. Am jucat foarte bine în fața jucătoarelor lor importante în prima repriză. Am sperat la un rezultat bun.

Arbitrii și-au schimbat însă nivelul în repriza a doua. Am avut și câteva jucătoare cu probleme, dar și niște probleme cu modul în care eu am antrenat eu, am luat decizii greșite. Trebuie să ne concentrăm acum pentru meciurile următoare”, a declarat Tomas Ryde în conferința de presă de la final.  

Denisa Dedu după înfrangerea cu Rusia: „Mai avem două meciuri și ne vom concentra să le câștigam”

 

„După pauză au fost niște decizii ale arbitrilor pe care nu prea le-am înțeles. Le-au indus și pe fete în eroare” - Denisa Dedu

CLASAMENTUL GRUPEI II PRINCIPALE

Echipă Meciuri Golaveraj Puncte
1. Rusia 3 90-63 6
2. Spania 2 58-42 4
3. Suedia 2 56-56 2
4. Muntenegru 2 53-52 2
5. Japonia 2 49-67 0
6. România 3 60-85 0

Citește și:

Cronica meciului dintre România și Rusia, semnată de Dan Udrea, jurnalistul GSP.ro prezent alături de națională în Japonia

Ryde face un anunț devastator despre Neagu: „Sper să-și revină, altfel nu o să joace cu Suedia!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
1000833093403035
Bolon Yokte  •  09 Decembrie 2019, 12:49
Postat de robby73 pe 08 Decembrie 2019, 11:26

Băi Harry, cu comentarele tale îi dai lui Dedu dreptate. Lipsă de bun simț și civilizație!

Bă prostea psdistule nu mai polua forumul cu prostia ta incurabilă! Du-te-n parcu Operei pe seară faci rost de un sosici!

fuller
fuller  •  09 Decembrie 2019, 00:01

Sa fim onesti si recunoaste ca Romania nu a avut un joc care sa merite la editia aceasta. Avem individualitati, insa nu exista un joc colectiv. Si am fost norocosi, foarte norocosi, in meciul cu Ungaria, cu un 7m dat in ultimile secunde cu multa usurinta, dupa ce de fapt ratasem atacul. Asa ca pana la urma doar contextul a ajutat echipa. E adevarat ca din pacate in handbal arbitrii pot influenta enorm soarta unui meci, mult mai mult decat in alte sporturi.

soarele.meu
soarele.meu  •  08 Decembrie 2019, 20:09
Postat de vishnu pe 08 Decembrie 2019, 18:03

Ne-a dat lectii de civilizatie, de bun simt (asa a zis Dedu). O fi crezand ca pentru asta a fost adus antrenor.

Nu. A fost adus sa joace tenis.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează