SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA 22-28

ROMÂNIA - RUSIA 22-28 // Concluziile lui Ambros Martin și Trefilov: "Am vrut să dăm cât mai multe goluri"

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 20:31

Ambros Martin și Evgheni Trefilov au vorbit după partida din semifinalele EURO, câștigată de Rusia în fața României, scor 28-22. 

  • România și Olanda se înfruntă duminică în finala mică, de la 15:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD.
  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.

"Tactica noastră nu a fost să ne apărăm. Am vrut să dăm cât mai multe goluri. Nu știu de ce am cedat în primele 10 minute din repriza a doua. Am muncit mult, asta este. Duminică vom încerca să încheiem cu o victorie și eu cred că vom putea", a zis Ambros Martin

Ce a zis Trefilov"Am muncit mult să ajungem în finală. Echipa României ne-a pus multe probleme, este adevărat". 

CITEȘTE ȘI: 

"VIDEO + FOTO Spulberate fără Neagu! Ne-am prăbușit după 25 de minute în fața rusoaicelor. Duminică, finala mică pentru bronz

Ce a făcut Neagu imediat după ce s-a sfârșit prima repriză a semifinalei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1037235313056897
Mihai Grandori  •  15 Decembrie 2018, 00:35

Ai muncit mult dar nu s-a vazut ! Ai exersat faza 2- a , contraatacul ?

phlorinn
phlorinn  •  14 Decembrie 2018, 21:20

Daca tactica noastra nu a fost sa ne aparam ci sa dam cit mai multe goluri, atunci din start nu am avut nici o sansa. Noi nu suntem capabili sa pasam, sa tragem la poarta, sa jucam pe patrunderi si 1 la 1. Daca nici nu trebuia sa ne aparam atunci am scapat usor cu 6.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează