SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

România - Spania 16-31 // Viorel Mazilu, atac devastator asupra lui Ryde și a handbalistelor „tricolore”: „Puteam să luăm un stâlp în locul lui Perianu. Lamentabil! Am mers din prostie în prostie”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 12:07

România a pierdut categoric în fața Spaniei, scor 16-31, în primul meci de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Fostul handbalist Viorel Mazilu (37 de ani) a criticat în termeni duri prestația „tricolorelor”.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii
  • Următoarele meciuri ale României: Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

„Ceva ieșit din comun, o degringoladă totală. Vă spun, fetele nu au nicio vină. Am dat dovadă de cu totul atlceva. Am ținut-o pe Perianu pe teren, nu știu procentajele de astăzi, dar a avut cel puțin 30 de greșeli. Putea să bage pe altcineva. Puteam să luăm un stâlp de pe stradă și să îl punem. Să mergi din prostie în prostie... Probabil așa le-au fost transmise indicații. 

Cred că Tomas Ryde își va asuma acest rezultat. Este lamentabil!  

Eu v-am spus, vedeam de la început un eșec la peste 10 goluri. Fără Neagu, noi nu existăm. Trebuie să ne schimbăm stilul de joc. E cam ultima generație care ar mai putea face ceva. Din spate nu vine nimic.   

Mie mi-a plăcut Polocoșer. A dat gol, iar după a scos-o afară și a bagat-o iar pe Perianu. Incredibil. Dacă merg cu soluția 20 de greșeli consecutive fără să fac ceva... Nu trebuie să fii mare antrenor pentru a observa asta”, a răbufnit Viorel Mazilu în direct la TV Digi Sport.

Vezi și: 

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Cristina Neagu, în stare de șoc după România - Spania 16-31: „Sincer, nu văd niciun lucru bun, dar ce altceva să fac?”

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Tomas Ryde, reacţie incredibilă: „Nu-mi reproşez nimic! Şi mâine e o zi, soarele va răsări din nou”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
143731175974645
Gelu Cristean  •  30 Noiembrie 2019, 17:01
Postat de Mihai Dinu pe 30 Noiembrie 2019, 13:56

E adevarat ca, inafara de Neagu si Pintea, celelalte jucătoare sunt departe performanta, dar nici antrenor nu avem. Cand circulația mingii in atac se face doar intre trei jucătoare, exista riscul de a pierde usor mingea, iar scoaterea portarului in aceste conditii este o inepție. Golurile primite atat de usor, prin pierderea posesiei, demoralizează si conduce la acțiuni hazardate. Si arbitrajul a fost părtinitor, dar vina principala pentru acest scor rușinos este a antrenorului. Demiterea, singura soluție!

asa e, foarte partinitor arbitrajul, ale *** arbitrele alea le-au lasat sa se chinuie sa dea sase goluri intr-o repriza, puteau si ele sa intre la combinatii si sa dea la poarta, ele stateau si se uitau :))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mateodamiano7
mateodamiano7  •  30 Noiembrie 2019, 15:29

handbalul e ca fotbalul, pentru a implini maretia unui singur lucru, ce poarta un singur nume: *** romanesc! imbracat in poleiala, stropit cu impostura si diletantism, asezonat cu manele si servit cu prost-gust si coruptie generalizata. ha,ha,ha, sa traiti bine, rumanilor! vizionare placuta, in continuare!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1621544878110915
Ionel Alecu  •  30 Noiembrie 2019, 15:01

ne vorbeste un ,,brav,, cu rezultate impresionante in handbalul romanesc , vai de capul nostru !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează