SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL FEMININ

ROMÂNIA - SPANIA 19-17 // Laude pentru naționala de handbal de la un fost selecționer: "Asta e îmbucurător" » Ce jucătoare a remarcat

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 21:09

Radu Voina, fostul selecționer al naționalei feminine de handbal, a comentat parcursul de până acum al "tricolorelor" de la Mondialul din Germania, care s-au calificat deja în optimile de finală ale competiției.

"Suntem în grafic, se pare că este bine să pleci cu capul plecat, dar să ai ambiții pe teren. Îmbucurător a fost că și alte jucătoare s-au ridicat la nivelul Cristinei Neagu. Cred că responsabilitatea aruncării la poartă trebuie pasată și altor jucătoare, iar Crina Pintea este fantastică: orice minge ajunsă la ea este gol sau șapte metri", a declarat Radu Voina, la Radio Sport Total FM.

Grației victoriei de marți cu Spania, 19-17, România și-a asigurat calificarea în optimile de finală ale competiției. "Tricolorele" mai au de disputat două meciuri în grupe, cu Angola, joi, și cu Franța, vineri.

Rezultate

România - Paraguay 29-17
România - Slovenia 31-28
România Spania 19-17
joi - ora 19:00 România-Angola
vineri - ora 19:00 România-Franța

Clasament:

1. România 6p, 3j 
2. Franța 4p, 3j
3. Spania 4p, 3j
4. Slovenia 4p, 3j
5. Angola 0p, 3j
6. Paraguay 0p, 3j

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  07 Decembrie 2017, 09:41

Franta are tot dreptul (si stangul) s-o incaseze de la noi. Altfel prinde curaj si n-o mai opresti decat in finala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează