SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-UNGARIA (MIERCURI, ORA 19:00, TVR 1)

ROMÂNIA - SPANIA 27-25 // Ambros Martin cere atenție la decisivul cu Ungaria: "Are un stil asemănător cu Spania"

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2018 22:54

Spaniolul Ambros Martin a venit la declarații îngândurat, dar ușurat de felul în care s-a încheiat meciul cu Spania. "Am suferit mult, adversarele au arătat de ce li se spune luptătoarele.

Și echipa noastră a arătat spiritul acesta de luptă, împotriva adversității, a unor echipe foarte bune și pentru țelurile noastre. Suntem fericiți că am reușit să ieșim dintr-o situație dificilă. Mă bucur de felul în care fetele au reacționat în momentele grele, au avut personalitate, caracter și spirit de echipă", a spus el.

Ce le-a transmis fetelor? "Calm și încredere, dar le spun acest lucru mereu. Suntem bune atunci când suntem calme. Acum, că ne apropiem de țelul nostru, avem prea multe emoții.

Nu e presiune, sunt emoții fiindcă stăm doar în baza noastră. Dar să nu uităm că suntem în acest caz doar pentru că am avut o primă parte excelentă", a dezvăluit tehnicianul în vârstă de 50 de ani.

El nu se gândește la semifinale, ci la următorul meci. "Avem nevoie de o victorie și să pregătim echipa, să jucăm așa cum am făcut-o la Brest, fără alte presiuni din exterior, știind că va fi greu cu Ungaria, care are un mod similar de a juca precum al Spaniei. Va fi un meci dificil"

clasament

"Nu suntem în aceeași condiție fizică de la începutul turneului. Trebuie să ne concentrăm, nu vreau niciun fel de scuză. Nu mă gândesc la istoria voastră cu Ungaria, pentru mine e doar un meci de handbal, sunt două puncte importante în joc și va fi greu" Ambros Martin

"În partea a doua ne-am apropiat de nivelul de la Brest, iar atunci când am avut avantaj, am avut un ghinion. Reacția pe care am avut-o în partea a doua trebuie să ne dea încredere" Ambros Martin

CITEȘTE ȘI: 

GALERIE FOTO ROMÂNIA - SPANIA 27-25 // Victorie MAGNIFICĂ pentru tricolore! Crina Pintea a terminat partida în lacrimi

AVEM CALCULELE DUPĂ ROMÂNIA-SPANIA. Ce înseamnă victoria chinuită cu Spania: au rămas 3 scenarii de calificare în semifinale!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
dakesis
dakesis  •  12 Decembrie 2018, 10:54

un comentariu SAVUROS, nu-i asa, nea Ursescu?:)

supereduardo10
supereduardo10  •  12 Decembrie 2018, 01:52
Postat de grande.balaci pe 12 Decembrie 2018, 01:05

CELMAI SLAB ANTRENOR ... EVER,ENGLEZA PRAF,NU TRANSMITE NIMIC LA TIME-OUT!

Prietene daca habar nu ai handbal sau alt spot nu mai tasta aberatii. AMBROS este printre cei mai buni din lume Eu nu am vazut echipa României jucând asa de foarte mult timp. Sigur au fost 3 zile cre ne au scos din mana dar totusi vom fi in careul de ași. Eu zic ca vom câștiga finala dar chiar si o semifinală nu este rau. Ungaria este mult sub noi ca sa ne bată chiar si in zi proastă cum a fost si Spania. Asa ca vom juca o semifinală cu Rusia...Asta fa antrenor slab ada mi aminte la ce sporturi de echipa ne batem pt medalii? :)) cap sec

grande.balaci
grande.balaci  •  12 Decembrie 2018, 01:05

CELMAI SLAB ANTRENOR ... EVER,ENGLEZA PRAF,NU TRANSMITE NIMIC LA TIME-OUT!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close