SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SUEDIA 22-34

ROMÂNIA - SUEDIA 22-34 // CORESPONDENȚĂ GSP DIN JAPONIA » Tomas Ryde a făcut anunțul: Cristina Neagu, OUT cu Japonia

Articol de , - Publicat marti, 10 decembrie 2019 16:34

România - Suedia 22-34 va fi și ultimul meci al Cristinei Neagu (31 de ani) la Mondialul din Japonia. Imediat după eșecul sever suferit de „tricolore” în fața scandinavelor, selecționerul Tomas Ryde a anunțat că starul naționalei noastre nu va putea juca în ultimul meci din Main Round, cel împotriva Japoniei de miercuri. 

  • România Japonia (miercuri, ora 11:00) e partida pe care o mai avem de disputat în Main Round;
  • „Tricolorele” nu mai au nicio şansă să termine în primele 8, iar miercuri se vor despărţi de acest Mondial cu un meci împotriva Japoniei. Miza? Să evităm ultimul loc în grupă şi să terminăm în top 10 în lume;
  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.

„Cristina Neagu e out, Laura Pristăviţa s-a accidentat, le voi da şanse celor tinere. Ştiu că ne va fi foarte greu fiindcă Japonia a făcut un joc fabulos cu Spania, dar va fi o experienţă perfectă pentru jucătoarele noastre care sunt la primul lor Mondial. Dar să batem Japonia... Va fi foarte greu să reuşim”, a spus Tomas Ryde, la finalul partidei cu Suedia. 

Cristina Neagu a revenit pe teren în această toamnă, după o perioadă de indisponibilitate de 11 luni cauzată de accidentarea groaznică suferită  la Europeanul din 2018. 

La acest turneul final, Neagu a fost cea mai bună jucătoare a României, fiind „motorul” „tricolorelor” și contribuind decisiv la calificarea în Main Round. 

4 goluria reușit Cristina Neagu în meciul cu Suedia

Clasament: 

Vezi și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
teniss
teniss  •  10 Decembrie 2019, 20:11

Ne place sa ne machim cu apa rece ! Cu dreapta rupta-n doua -Neagu - visam cai verzi pe pereti Incurabili suntem ca popor Si mai ales ca nu avem incredere in antrenorii romani ca de... astia straini chiar cunosc sportivele din LIGA FLORILOR !! 7 ALTE JUCATOARE AVEAU LEJER LOC DUPA VALOAREA DOVEDITA IN ACEST LOT ! Sa ajungi sa te plangi ca-s obosite etc.... la jumatatea competitiei , profesionalism ce pot sa mai zic ! Mister Dedu o prima , ceva ? Evident nu echipei !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează