SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

ROMÂNIA - UNGARIA 28-27, CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Sonia Seraficeanu, arma secretă a României: „Îmi dedic mie victoria” :D

Articol de , - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 14:30

România a învins dramatic Ungaria, scor 28-27, și s-a calificat în grupa principală a Campionatului Mondial de handbal feminin din Japonia.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.
  • Citește AICI cronica meciului dintre România și Ungaria!
  • România va juca în grupa principală cu Rusia (8 decembrie), Suedia (10 decembrie) și Japonia (11 decembrie).

Sonia Seraficeanu, extrema dreaptă a României, a fost revelația lui Ryde din finalul partidei. Jucătoarea de la Baia Mare a marcat 5 goluri.

„Se poate spune că am făcut meciul carierei. Mă bucur că am reușit să contribui la această victorie. Mă bucur că am strâns rândurile și am dat tot ce am avut mai bun. Am avut două ratări cred în meci, dar colegele și antrenorii m-au susținut, m-au sfătuit și am reușit să îmi revin, să găsesc puterea de a trece peste acea ratare. A fost un meci câștigat cu inima, clar. Îmi dedic mie victoria și tuturor. Vom sărbători împreună”, a declarat Seraficeanu. 

„Au fost momente grele, mai ales în prima repriză. Am mai avut acest gen de meciuri, când adversarele se distanțau, dar am reușit să revenim. Sunt mândră de echipa mea că am avut tăria să nu cedăm. Suporterii români sunt incredibili. Chiar dacă suntem în Japonia, sunt mereu alături de noi și ne ajută” - Denisa Dedu

VEZI ȘI: 

ROMÂNIA - UNGARIA 28-27 // Kim Rasmussen, antrenorul Ungariei, furios pe arbitraj: „A fost o rușine ce s-a întâmplat în ultimele minute!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ovidiu2019
ovidiu2019  •  06 Decembrie 2019, 17:12

Seariceanu spre deosebire de altele, e o jucatoare de mare viitor!

gilos
gilos  •  06 Decembrie 2019, 16:38

Dan Udrea, sa va fie rusine pentru articolele anterioare denigratoare si jignitoare la adresa handbalistelor romance si a antrenorului. Sunteti dezgustator. Felicitari fetelor ! Hai Romania !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează