SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DIN JAPONIA

ROMÂNIA - UNGARIA 28-27 // Declarație incredibilă a lui Kim Rasmussen: „Este vina mea! În ultimele minute nu le-am spus arbitrelor decât «ă, ă, ă, ă»”

Articol de - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 14:46

România a învins dramatic Ungaria, scor 28-27, și s-a calificat în grupa principală a Campionatului Mondial de handbal feminin din Japonia. „Tricolorele” le vor avea adversare acolo pe Rusia, Suedia și Japonia. 

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.
  • Citește AICI cronica meciului dintre România și Ungaria!
  • România va juca în grupa principală cu Rusia (8 decembrie), Suedia (10 decembrie) și Japonia (11 decembrie).

Kim Rasmussen, antrenorul Ungariei, danezul care le cunoștea foarte bine pe românce pentru că a antrenat și CSM București, și-a asumat în totalitate, la finalul partidei, vina pentru eșec.

Rasmussen va fi probabil demis de federația din Ungaria pentru că avea drept obiectiv calificarea echipei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar prin înfrângerea în fața României nu mai are nicio șansă!

Este responsabilitatea mea! În ultimele două minute nu le-am spus arbitrelor decât «ă, ă, ă, ă» și ne-au dat eliminare. Oricum, este vina mea! Le-am oprit pe românce în jocul de 7 contra 6, pe centrul apărării, dar ne-au surprins pe extreme și nu ne-am putut apăra bine. 

Este responsabilitatea mea, îmi pare rău, mi-o asum. Nu știu cum ne vom concentra la următoarele meciuri din Cupa Președintelui. Sunt prea dezamăgit pentru că am pierdut meciul. Sunt trist pentru echipă, federație, fani”, a declarat Kim Rasmussen pentru televiziunea maghiară M4 Sport. 

Citește și:

ROMÂNIA - UNGARIA 28-27 // Kim Rasmussen, antrenorul Ungariei, furios pe arbitraj: „A fost o rușine ce s-a întâmplat în ultimele minute!”

Ce urmează pentru România: adversarele și programul din grupa principală a Campionatului Mondial din Japonia 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
paiazze
paiazze  •  06 Decembrie 2019, 21:00
Postat de petre47 pe 06 Decembrie 2019, 19:56

Cred ca este momentul sa terminam experimentul " jucatori straini"! Si chiar si experimentul "antrenori straini". Marile performante ale handbalului romanesc s-au obtinut cu antrenorii nostri si cu fetele (baietii) noastre (nostri).

Aberezi si habar nu ai ce vorbesti. Ramai la fotbal. Tomas Ryde, oricat de tont pare la editia asta a CM, a fost cel care le-a antrenat in 2015, cand au terminat pe locul 3. Inaintea lui, ultimul a fost Radu Voina, care a dus fetele pe locul 3 la Europeanul din 2010. De partea cealalta a balantei, Ambros Martin a fost la fel de varza ca si Tadici. Nu conteaza natia, culoarea, sexul sau cate degete ai la mana, conteaza ce ai in cap. Dar unii au cap ca sa nu le ploua-n gat.

petre47
petre47  •  06 Decembrie 2019, 19:56

Cred ca este momentul sa terminam experimentul " jucatori straini"! Si chiar si experimentul "antrenori straini". Marile performante ale handbalului romanesc s-au obtinut cu antrenorii nostri si cu fetele (baietii) noastre (nostri).

mihhaii
mihhaii  •  06 Decembrie 2019, 17:29

Ma ingrozeste cat amatorism in presa Romaneasca: De fapt el povesteste ca pentru ca a strigat "aa", "aa" a luat doua minute si Ungaria a trebuit sa joace in 6 pe aparare, nicidecum ca in ultimele minute nu a fost in stare decat sa zica "a","a". foarte profund amatorismul vostru, imi inchipui cate mii de stiri false au mai fost pana acum cand preluati subiecte din strainatate

Vezi toate comentariile (8)
Comentează