SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - UNGARIA 29-31

ROMÂNIA - UNGARIA 29-31 // Ambros Martin, conferință devastatoare: "Vă rog, faceți ceva! Nu vă mai gândiți doar la voi"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 21:05

România a pierdut cu Ungaria, scor 29-31, dar s-a calificat în Campionatul European de handbal feminin din Franța!

  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.
  • România și Rusia vor juca vineri în semifinale, de la 18:30. Cealaltă semifinală, Franța - Olanda, se joacă de la 22:00. Ambele meciuri au loc la Paris.
  • Finala mică se joacă duminică, de la 15:00, în timp ce marea finală are loc tot duminică, de la 18:30, tot la Paris. 

"Ar trebui ca EHF să se gândească și la jucătoare. Nu e neapărat vorba de ce a pățit Cristina Neagu astăzi.

Este păcat ca așa ceva să se întâmple. Să jucăm două meciuri decisive la rând, înaintea semifinalei. Nu este posibil! Distrug inima jucătarelor, distrug tot ce contează în acest sport. Vă rog, faceți ceva! Nu vă mai gândiți doar la voi!

Am luptat pentru a ajunge aici, am meritat să ajungem aici. Nici nu mai contează nimic acum, nu mă mai interesează dacă ne calificăm în semifinale.

Am jucat bine astăzi, ofensiva a funcționat în prima parte. Ele jucau fără presiune din cauza situației din clasament. Probabil de asta au revenit.

Cu toții am vrut să obținem calificarea încă de acum. Nu știm ce a pățit Neagu, dar lucrurile nu arată prea bine. Problema la genunchi pare serioasă.

Noi am jucat ieri, ele erau mai odihnite. Am fost sub ele din punct de vedere fizic. Ele au revenit foarte puternic în repriza secundă.

Nu am făcut calcule, noi am vrut să ne calificăm prin munca noastră. Meritam asta. Trebuie să fim mândri de jocul de azi. Am luptat împotriva tuturor", a declarat Martin Ambros pentru TVR. 

Vezi și: 

ROMÂNIA - UNGARIA, liveTEXT ACUM, VIDEO și FOTO » Meciul unei generații: dacă nu pierdem, mergem în semifinalele Europeanului de handbal

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
2264101893823582
Kiss Péter  •  13 Decembrie 2018, 18:00
Postat de waves pe 12 Decembrie 2018, 22:59

Norvegia pierde calificarea și datorită echipei noastre .Ne-au au luat de sus ca întotdeauna ,și le am umilit cum nici ele nu iși mai aduc aminte sa o fii pățit...

Ce umilinta?Norvegia este cea mai buna echipa a lumii !! Dar daca am umilit noi Norvegia,pe noi ne-au umilit Ungaria si Olanda.Echipele sint de valoare apropiate,fiecare putea sa califice in finala.In sport nu exista umilinte,este o competitie,in care pe rand castigi sau pierzi.Adevarul este,trebuie sa ai si noroc.Acum norocul a suras Romaniei!

1905005502949530
Robert Eder  •  13 Decembrie 2018, 09:51

Cred ca ar trebui sa vorbim și despre atac și contraatac , unde sunt lacune grave . De recuperări nici o vorba . Și mă mai gândesc câte faulturi în favoarea noastră puteam obține cu Pintea . Asta așa succint .Ce mult ne-ar fi ajutat toate aceste lucruri în jocul nostru

2428611727152194
Andrei Boghean  •  13 Decembrie 2018, 01:11

Faptul ca au pierdut contează mai puțin. Felul în care s-au luptat merită toate aprecierile noastre și dacă nu suntem în stare sa le oferim înseamnă că nu suntem demni de ele. Cu excepția Olandei care a pierdut doar un meci și a Spaniei care le a pierdut pe toate, celelalte echipe din grupa au fost exact în aceeași situație cu echipa României. Sa nu mai vorbim ca la asa un nivel diferența se poate face prin atât de multe feluri, o maniera de arbitraj ostilă, lipsa de forma a unei jucătoare sau pur și simplu ghinion. Dacă intrau jumătate din mingile ratate sau aparate de portarul Ungariei, eram detașați pe tabela. Nu am dat niciodată vre un comentariu la articole, dar azi am rămas impresionat de ce sunt in stare fetele noastre. După meci, având în vedere ca aveau 99% șanse sa se califice, erau atât de triste și modeste, reproșându-si eșecul. Unde am mai văzut o astfel de atitudine demna? Eu personal nu am văzut... Si când ma gândesc ca la fotbal, băieții noștri își puneau speranțe în victoria Lituaniei contra Serbiei :)). Diferența de atitudine de la Cer la Pământ . Le vad jucând finala și câștigând-o, dar dacă nu e sa se întâmple, nu o sa ma pot supăra pe ele, nici măcar dacă vor pierde contra Rusiei. Va iubim pentru ca ne reprezentați cu mândrie peste granițe! Hai România , indiferent de rezultat!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează