SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - UNGARIA 29-31

ROMÂNIA - UNGARIA 29-31 // Ambros Martin, decizie IMPECABILĂ când fetele noastre erau descumpănite! Ce s-a întâmplat pe final de meci

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 20:44

România a pierdut cu Ungaria, scor 29-31, dar s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin din Franța! 

  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.
  • România și Rusia vor juca vineri în semifinale, de la 18:30. Cealaltă semifinală, Franța - Olanda, se joacă de la 22:00. Ambele meciuri au loc la Paris.
  • Finala mică se joacă duminică, de la 15:00, în timp ce marea finală are loc tot duminică, de la 18:30, tot la Paris. 

Această calificare i se datorează în mare măsură și lui Ambros Martin, care când mai erau mai puțin de 30 de secunde a decis să ceară time-out pentru a le explica jucătoarelor noastre că nu trebuie să piardă la mai mult de două goluri.

Jucătoarele nu păreau să știe exact acest lucru, însă acesta a fost primul lucru pe care Ambros Martin a ținut să-l transmită elevelor sale. Și imediat fetele au știut ce să facă. Au obținut o lovitură de la 7 metri, pe care Laslo a ratat-o însă. 

Formația lui Ambros Martin va merge cel mai probabil în semifinale, unde va înfrunta naționala Rusiei. 

casaent

Citește și:

ROMÂNIA - UNGARIA 29-31 // VIDEO + FOTO Pierdem, dar suntem 99 la sută calificați în semifinalele Campionatului European » Scenariul HORROR prin care putem rata faza următoare

FOTO URLET DE DURERE al Cristinei Neagu! Accidentare GRAVĂ pe final de meci cu Ungaria! A fost dusă de URGENȚĂ la spital

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
234644950357331
Virgil Dumitrescu  •  12 Decembrie 2018, 22:51

Baruch, să nu exagerăm cu Martin. Chiar și azi lui i se datorează faptul că Pintea s-a trezit de atâtea ori singură pe semicerc. Era treaba ei s-o bage-n poartă. În altă ordine de idei și eu am ținut cu Sportul, de la Mircea Sandu, la Hagi și Coraș

catalin_cj
catalin_cj  •  12 Decembrie 2018, 22:09
Postat de mihai_luchian pe 12 Decembrie 2018, 21:14

M-a disperat portarul Ungariei. Incredibilă zi a prins. Dar am reușit măcar să rămânem la 2 goluri și dacă Olanda nu e nemernică (ceea ce nu vreau să cred) ne calificăm unde merităm! Căci ME-RI-TĂM!

Dacă Olanda e nemernica pleacă acasa

baruch
baruch  •  12 Decembrie 2018, 21:55

cinic dar inteligent. din pacate, cred ca a fost singura lui decizie buna in meciul asta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează