SPORTURI  »  HANDBAL  »  ȚINTAR

S-a tras la sorți țintarul Ligii Naționale de handbal. Derby în prima etapă!

Articol de - Publicat joi, 28 iunie 2018 14:04

Liga Națională masculină va începe în forță, în prima etapă fiind programate trei partide extrem de interesante. Va fi, în primul rând, derbyul dintre HC Dobrogea Sud Constanța și Dinamo București, care vor juca și în Supercupa României.

Constănțenii sunt deținătorii Cupei României, iar Dinamo sunt campionii din ultimele trei sezoane. Va fi reeditarea semifinalei din sezonul trecut, când Dinamo s-a impus greu, cu 2-1.

Alte meciuri extrem de interesante vor fi cele dintre Poli Timișoara și Potaissa Turda, dar și confruntarea de la Călărași dintre Dunărea și Steaua, vicecampioana României.

CSM merge la Zalău

La feminin, campioana CSM București începe pe un teren unde se câștigă extrem de greu, la Zalău. De altfel, echipa lui Gheorghe Tadici le-a pus probleme mari campioanelor și în ediția trecută.

Vicecampioana SCM Craiova va juca la Brăila, cu Dunărea, un meci care va consemna duelul dintre cei doi antrenori care au stat sezonul trecut pe banca deținătoarei Cupei EHF: Bogdan Burcea, respectiv Dumitru Berbece.

Liga Națională va începe pe 1 septembrie, atât la fete, cât și la băieți.

Programul primei etape
MASCULIN
HC Dobrogea Sud Constanța-Dinamo București
Poli Timișoara-Potaissa Turda
Dunărea Călărași-Steaua București
CSM București-CSU Suceava
CSM Făgăraș-CSM Focșani
Știința Bacău-HC Vaslui
Minaur Baia Mare-HC Buzău

FEMININ
U Cluj Napoca-Corona Brașov
CSM Slatina-Măgura Cisnădie
CSM Bistrița-CSM Roman
HC Buzău-HCM Rm. Vâlcea
SCM Craiova-Dunărea Brăila
Minaur Baia Mare-Danubius Galați
HC Zalău-CSM București

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează