SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

S-au tras la sorți meciurile din Final Four-ul Cupei României » Cu cine se va duela CSM București

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2019 11:23

CSM București-HC Zalău și SCM Rm. Vâlcea-Măgura Cisnădie, în Cupa României.

Măgura Cisnădie avea prima opțiune de a organiza Final Four-ul din 20-21 aprilie, dar a declinat rolul spre CSM București, opțiunea a doua, conform tragerii la sorți. Totul merge spre o nouă finală Vâlcea-CSM București.

Tragerea la sorți a meciurilor din Final Four-ul Cupei României, la feminin, a avut loc marți dimineața la sediul Federației Române de Handbal. Deși nu au existat capi de serie, CSM București și SCM Rm. Vâlcea, marile rivale din campionat, s-au evitat în semifinale.

Campioana CSM București va juca pentru un loc în finală cu HC Zalău, echipa pregătită de Gheorghe Tadici. De partea cealaltă, SCM Rm. Vâlcea va înfrunta Măgura Cisnădie. Cele două echipe se vor întâlni de două ori, în decurs de numai 4 zile, urmând să joace pe 20 aprilie în Cupa României, și pe 24 aprilie, meciul de campionat, de la Rm. Vâlcea.

Cisnădie avea prima opțiune în organizarea Final Four-ului, dar clubul sibian a anunțat că nu dorește să fie gazdă. În aceste condiții, cel mai probabil, Final 4 se va organiza la București, în 20-21 aprilei.
CSM București, conform tragerii la sorți, a avut opțiunea nunărul doi, urmată de SCM Rm. Vâlcea și HC Zalău.

Sezonul trecut, finala Cupei României s-a disputat la Ploiești, CSM București câștigând cu 29-22 în fața vâlcencelor. Cele două echipe luptă în actualul sezon și pentru titlul de campioană, cu cinci etape rămase de disputat. 

Rezultate "sferturi"

AHCM Slobozia-CSM București 22-30

SCM Rm. Vâlcea-CSM Galați 29-12

HC Zalău-Gloria Bistrița 29-28

Măgura Cisnădie-U Cluj Napoca 32-30  

Citește și:

CSM BUCUREȘTI // Cu gândul la finală: CSM București e în semifinalele Challenge Cup » Va juca împotriva rușilor de la Neva Sankt Petersburg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  02 Aprilie 2019, 20:58

prazul consumat regulat....e prapad,oltencele castiga cupa si campionatul

phlorinn
phlorinn  •  02 Aprilie 2019, 12:32

Din acest moment va fi interesant si in campionat si cupa cu cineva merge federatia si arbitrajul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează