SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCANDAL

Sărbătorile n-au schimbat nimic » Tadici se ia de Cristina Neagu: "Am văzut jucătoare mult mai bune decît ea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2015 16:15

Gheorghe Tadici, fostul selecționer al naționalei României de handbal feminin, o atacă din nou pe Cristina Neagu.

"Nu am nici un război cu Neagu! Nu pot să mă cobor și să dialoghez cu o astfel de jucătoare, pentru că în cei 43 de ani de activitate am văzut multe (n.r. jucătoare) și chiar și mult mai valoroase decît ea. M-au deranjat foarte tare în anul acesta și anul trecut anumite afirmații vizavi de antrenorii români pe care îi desconsideră, iar pentru ceea ce este ea astăzi au muncit foarte mulți antrenori.

Așa cum am spus, ea nu s-a făcut jucătoare nici în balcon la taică-su, nici în sufragerie, s-a făcut muncind și ea, cu aportul ei, dar cu o serie de antrenori, vreo 8-9. Cred că puțină considerație față de oamenii ăia care și-au erodat inclusiv sănătatea și și-au sacrificat inclusiv familiile, sînt și eu unul dintre ei, cred că nu ar strica", a spus Tadici la Digisport.

Tot scandalul dintre Gheorghe Tadici și Cristina Neagu a pornit din timpul Campionatului Mondial de handbal, cînd fostul selecționer le-a acuzat pe jucătoare că ar consuma băuturi alcoolice în cantonament. România a cîștigat medalia de bronz la acest CM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
859603110754925
Kessai Serris  •  03 Ianuarie 2016, 21:17
Postat de iancu.dragos pe 02 Ianuarie 2016, 22:10

Daca nu pricepi ceri explicatii. LINISTE!

Explica-mi si mie atunci te rog, ce nu pricep? Ca Tadici e un antrenor mediocru? Sau ca e un individ cu mentalitate comunista?

iancu.dragos
iancu.dragos  •  02 Ianuarie 2016, 22:10
Postat de Kessai Serris pe 30 Decembrie 2015, 21:11

Tadici mai degraba ar trebui sa-i zica bogdaproste lui Neagu. In al doilea mandat cam toate rezultatele obtinute au fost pe baza prestatiilor lui Neagu. Tadici e un antrenor rudimentar care desi a avut un number one mondial la dispozitie, nici macar nu fost in stare sa lege o echipa ca lumea in jurul ei. Imi aduce aminte de antrenorii de doi bani ai Argentinei care desi il au pe Messi nu ii duce capul cum sa-l foloseasca. La ultimul mondial Romania a jucat cel mai bun handbal ofensiv din ultimii cinci ani, si asta pt. ca a avut un antrenor cu scoala nordica, nu unul cu metode sovietice. Ca Tadici a obtinut un argint in 2005... Pai pe vremea aia jucau Hutupan, Galca, Gogarla, Amariei, Luca, Elisei, Varzaru...ar fi trebuit sa joace finala in fiecare an. Auzi, si-a stricat Tadici sanatatea ca s-o invete hanbal pe Neagu, poate si-a rupt Neagu umarul si genunchiul ca sa-l mentina in functie pe Tadici, antrenorul galacticei echipe HC Zalau, ma mir ca nu-l ia Gyorul la cat de bun e :)

Daca nu pricepi ceri explicatii. LINISTE!

iancu.dragos
iancu.dragos  •  02 Ianuarie 2016, 22:07
Postat de tzusti_reloaded pe 31 Decembrie 2015, 13:48

FRUSTRAREEEEE .NUMELE TAU E...TADIIIIIIICI... COMUNISTII INTOTDEAUNA CRED...CA E MERITUL LOR... IN ORICE... ***...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează