SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCANDAL

Scandalul de la CSM Ploiești ia o turnură neașteptată! Părinții jucătoarelor s-au solidarizat cu doctorul acuzat că le-a pipăit pe fete la dușuri » „Să facă poster cu el și să și-l pună în baie!”

Părinții unora dintre jucătoare s-au solidarizat cu doctorul Viorel Dohotaru
Părinții unora dintre jucătoare s-au solidarizat cu doctorul Viorel Dohotaru

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 10:41

Continuă scandalul de la echipa de junioare a celor de la CSM Ploiești, clubul sprijinit din bani publici, unde doctorul Viorel Dohotaru a fost acuzat că ar fi pipăit jucătoare în zona intimă, la dușuri. 

  • CONTEXT: Viorel Dohotaru, asistentul medical al echipei de handbal feminin CSM Ploiești, este acuzat că pipăie fetele minore ale grupelor de junioare ale echipei. 
  • Una dintre sportivele de 13 ani a povestit despre comportamentul total deplasat al asistentului Viorel Dohotaru. Citește toată povestea pe Libertatea

Pe numele acestuia s-a deschis deja dosar penal pentru suspiciune de agresiune sexuală, iar clubul l-a suspendat de la antrenamente. Cu toate acestea, cu doctorul s-au solidarizat numeroși părinți ai altor fete din echipa de handbal.  

Libertatea a participat recent la un antrenament al junioarelor de la CSM Ploiești, la care au apărut și mai mulți părinți ai tinerelor handbaliste. Aceștia nu l-au pus la zid pe Viorel Dohotaru, ba chiar i-au luat apărarea.  

  • Părinții jucătoarelor de la CSM Ploiești au venit la un antrenament pentru a-și manifesta susținerea față de doctor // foto: Libertatea

„Suntem o «sectă» și-l vrem pe doctor înapoi!”

„Fata mea a suferit, la un antrenament, o accidentare între picioare. Îi curgea sânge pe sub șort. S-a oprit antrenamentul, doctorul a intervenit după ce mi-a cerut acordul. I-a dat fetei un tampon, pe care ea l-a folosit. Apoi am mers împreună la spitalul de copii. Acum ce să fac, să-i dau în judecată pe Dohotaru și pe Dragomirescu, medicul de gardă, că au făcut agresiune sexuală?”, a mărturisit unul dintre părinți.   

Scandalul de la CSM Ploiești ia o turnură neașteptată! Părinții jucătoarelor s-au solidarizat cu doctorul acuzat că le-a pipăit pe fete la dușuri » „Să facă poster cu el și să și-l pună în baie!”
  • Viorel Dohotaru, medicul acuzat 

„Suntem 20-25 de nebuni, suntem o «sectă» și-l vrem pe doctor înapoi. O să dăm în judecată în civil acei părinți care au făcut declarațiile. Sunt traume psihice pe care le-au produs copiilor mei”, a spus un alt părinte.  

Mama jucătoarei: „Să facă poster cu dânsul și să și-l pună acasă, în baie”

Totuși, mama jucătoarei abuzată de doctorul Viorel Dohotaru a replicat: „Pe Viorel Dohotaru îl cunosc de când aveam cinci ani. Dar, odată pentru întotdeauna, nu se poate ca dânsul să stea în vestiar atunci când fetițele se spală, nu se poate să le controleze să știe el sigur dacă sunt la menstruație. Nu se poate, pentru Dumnezeu! 

Ori acestor părinți li s-a spălat creierul, ori e altceva care mă depășește. Sincer, nu pot înțelege. Dacă tot îl vor pe «Dochi», luați-l acasă, puneți-l pe toaletă și puneți-vă copiii să se spele în fața lui! Am văzut că și copii au fost puși să spună că el le-a crescut. Pai dacă acest om le-a crescut, părinții unde au fost ? Întreb și eu? Sau poate alți părinți sunt cu mințile deschise și pentru ei totul este ok! Felicitări, ce pot să le spun. 

Nu înțeleg cum acești părinți își pot susține copiii că este ok să se dezbrace în fata acelui fost radiolog! E ginecolog și nu știm noi?!”, a spus aceasta. 

Citește investigația integrală în Libertatea!

Vezi și: 

O handbalistă de 13 ani îl acuză pe medicul de la CSM Ploiești: „Ne dădea jos pantalonii, ne băga mâna în chiloți și ne apăsa acolo!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
red_panzer
red_panzer  •  03 Octombrie 2019, 15:16

niste idioti! daca era copilul lor in cauza??? Dar, de.....poate asa dau bine in fata conducerii!

1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  03 Octombrie 2019, 11:57

Deci "doctorul" nu e medic, ci doar un biet asistent medical. Sau poate o avea si titlul de doctor si nu stim noi. Vai, biata deontologie profesionala a jurnalistului roman.. s-a ales praful. Astia din poza sunt din "secta" celor care isi terorizeaza copiii la meciuri/competitii (orice sport). Sunt de acord ca bietul copil sa fie jignit, bruscat, batut sau chiar abuzat sexual, numai sa faca "performanta", adica bani :((((( Trista natie daca am ajuns in loc sa incurajam copiii sa faca sport de placere si sa invete, sa ii bagam "carne de tun"

paiazze
paiazze  •  03 Octombrie 2019, 11:57

Pai, sa fiu iertat, dar te uiti la mutrele lor si iti dai seama cam cum gandesc. Genul "eu te-am facut, eu te omor"...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close