SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEU MENȚINERE/PROMOVARE

VIDEO Scene penibile la Mioveni » Gheorghe Tadici filmat în timp ce împarte un teanc de bani la marginea terenului

Articol de , - Publicat sambata, 03 iunie 2023 11:33 / Actualizat sambata, 03 iunie 2023 12:27

Scene penibile la turneul pentru promovare/menținere în Liga Florilor, găzduit de Mioveni! Antrenorul lui HC Zalău, Gheorghe Tadici, a oferit imagini desprinse parcă din anii '90.

A început la Mioveni turneul pentru promovarea/menținerea în Liga Florilor. Se înfruntă HC Zalău și Dacia Mioveni, care au încheiat sezonul de prima ligă pe locuri de baraj, 11, respectiv 12, și cele două echipe din B care atacă promovarea, CS Activ Prahova-Ploiești și CSM Deva.

VIDEO. Tadici dă bani din plic la marginea terenului

Gheorghe Tadici a fost protagonistul unor scene penibile la marginea terenului, la meciul câștigat vineri de echipa lui, HC Zalău, 34-26, cu Activ Prahova-Ploiești. Antrenorul a fost filmat în timp ce scotea un teanc de bani dintr-un plic și îl oferea unui oficial în costum, dotat cu un caiet și un pix.

Fiind vorba despre un turneu, fără echipe-gazdă, costurile necesare organizării meciului le revin ambelor cluburi. Astfel că banii la plic împărțiți ca în piață de Tadici erau cel mai probabil pentru plata baremului celor doi arbitri, 3.000 de lei fiecare, al observatorului, 2.000 lei, și al oficialilor de la masa de arbitraj (scorer și cronometror), câte 150 lei.

În campionat, clubul gazdă plătește baremurile prin virament bancar direct către Federație.

În celălalt meci al turneului, unde fiecare echipă dispută câte 3 jocuri, Dacia Mioveni a învins-o pe CSM Deva, 24-23. Așadar, HC Zalău și Mioveni conduc în clasament după prima rundă. Primele două clasate vor juca la anul în Liga Florilor.

CS Activ Prahova-Ploiești, după eșecul cu Zalăul: „Am activat panica!”

Clubul prahovean a acuzat arbitrajul după eșecul cu HC Zalău, într-o postare pe contul de Facebook:

„Am ACTIVAT panica! CS Activ Prahova-Prahova-Ploiesti a pierdut astazi jocul cu HC Zalău cu scorul final de 34-26, dupa ce la pauză am fost conduși cu 15-11. Erorile de arbitraj au facut diferența, iar scorul nu reflecta fidel realitatea din teren, jucătoarele noastre ridicandu-se în multe momente ale jocului la nivelul adversarelor mult mai bine cotate. Cu experienta jocurilor de Liga, Zalăul a profitat de erorile de arbitraj și au luat o prima opțiune de menținere în primul eșalon”

Citește și:

Pretenții europene » Analiza unui sezon dominat de CSM București în Liga Florilor
LIGA FLORILOR
Pretenții europene » Analiza unui sezon dominat de CSM București în Liga Florilor
Capitala are cele mai multe campioane » Cum arată harta din acest sezon
CAMPIONATE
Capitala are cele mai multe campioane » Cum arată harta din acest sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
ccristian0
ccristian0  •  05 Iunie 2023, 11:28

In handbalul feminin din România banul , relațiile și mai ales nepotismul dictează! Exact ca in societatea ***, hulpavă și penală în care trăim! O *** totală!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Victor2023
Victor2023  •  04 Iunie 2023, 15:05

Ii plae omului sa numere banii. Sper totusi ca nu-i numara in "milioane" (bani vechi).

mr90
mr90  •  03 Iunie 2023, 19:17

Cum ma, udrea a scris fara sa foloseasca cuvintul "socant" ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează