SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

SCM CRAIOVA - PODRAVKA VEGETA 23-26 // FOTO Umbra campioanei » SCM Craiova, tot mai departe de apărarea trofeului Cupei EHF

Foto: sportpictures.eu +12   FOTO
Foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 21:04

Craiova, deținătoarea Cupei EHF, nu se poate descurca fără cele mai importante jucătoare ale sale. Sezonul e compromis și în Europa.

SCM Craiova a pierdut al treilea meci consecutiv, lucru care nu i s-a întâmplat de foarte mult timp. Învinsă în Cupa EHF la San Sebastian, apoi la mijlocul săptămânii de CSM București, vicecampioana României a mai pierdut încă o dată, în Cupa EHF. Podravka Koprivnica, fosta campioană a Europei, s-a impus în Bănie, la capătul unui meci în care două echipe neputincioase au ieșit în evidență doar prin dăruire

Fără cele mai importante jucătoare ale sale, Zamfir și Țicu, accidentate, Craiova nu mai are forță ofensivă. "Ne chinuim la fiecare atac, parcă naștem", spunea cu un umor sarcastic antrenorul Bogdan Burcea. Și câtă dreptate a avut! Craiovencele s-au dăruit, și-au dorit victoria, au început bine, dar au fost trădate de fiecare dată în atac. Multe ratări și din nou multe greșeli tehnice.

După 10-10 la pauză, după o repriză în care s-au aflat mereu cu un pas în fața croatelor, în partea a doua Craiova a mai făcut alți pași înapoi. Campioana Croației s-a desprins la 4 goluri diferență și în ciuda eforturilor, oltencele nu au mai putut reveni.

"Nu sunt deloc supărat, eu le mulțumesc fetelor pentru felul cum s-au dăruit. E normal, cerem prea mult de la jucătoare care anul trecut, când echipa câștiga Cupa EHF, abia prindeau 5-10 minute pe meci", a declarat antrenorul Bogdan Burcea.

"Ne doare această înfrângere, ne-am dorit să câștigăm pentru că suntem într-o perioadă foarte proastă. Nu reușim să trecem peste momentele grele în meci, deși am dat tot ce putem noi", a spus și centrul Andreea Ianăși. 

Craiova are doar două puncte în grupă, la jumătatea competiției, și e foarte dificil să mai prindă unul dintre primele două locuri. "Ne jucăm șansa până la capăt, echipa asta va lupta cu toate puterile pentru că avem de apărat un trofeu", a încheiat Bogdan Burcea.

SCM Craiova 23
Ianăși 6, Trifunovici 5, Tătar 4, Șelaru 3, Nikolici 2, Tănasie 2, Fachinello 1. Antrenor: Bogdan Burcea
Podravka 26
Debelici 7, Ikneva 4, Milosavljevici 4, Turk 3, Karlovcan 2, Chigirinova 2, Holesova 2, Dzono 1, Iejîkava 1. Antrenor: Zlatko Seracevici

Clasament Grupa D

Echipă Meciuri Puncte
1. Podravka 3 6
2. Bera Bera 2 2
3. SCM Craiova 3 2
4. Nykoping 2 0

Primele două se califică în "sferturi"

Vezi și: 

Premii pentru Cristina Neagu și Mihai Popescu » Federația Română de Handbal a desemnat cei mai buni handbaliști ai anului

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cj666
cj666  •  19 Ianuarie 2019, 09:44

Dupa modelele de succes Baia-Mare si Braila impartira si *** in 4 si facura praf o echipa buna.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sala_dalles
sala_dalles  •  18 Ianuarie 2019, 22:46

Nu se compara valoarea cele dè-a doua competitii europene la handbal cu cea de la fotbal ! Bleah !

jonescu
jonescu  •  18 Ianuarie 2019, 21:56

...unde sunt Stoican,Popescu sau Lung ? Trei jucatoare tinere,lot national de tineret pe care le-am pierdut ! Aveam viitor !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close