SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

SCM Craiova - ZORK Jagodina 31-18 » Primul pas spre grupe

Jelena Trifunovic Foto: Marius Ionescu
Jelena Trifunovic Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 19:51

Vicecampioana României SCM Craiova a trecut la pas de campioana Serbiei, ZORK Jagodina, dar partida decisivă pentru intrarea între primele 16 echipe ale Europei se joacă mâine.

SCM Craiova nu a avut emoții în primul meci din preliminariile Ligii Campionilor, grupa 1. La Koprivnica (Croația), oltencele au întâlnit ZORK Jagodina, campioana Serbiei, în semifinalele seriei de calificare.

Totul a fost stabilit din start când echipa pregătită de Bogdan Burcea s-a distanțat rapid la 8-1! Tehnicianul a încercat să găsească un "7" de bază pentru noul sezon, integrându-le în echipă pe macedoneanca Elena Gjeorgjievska, bulgăroaica Ekaterina Djukeva și pivotul român Timea Tătar, care au venit la Craiova în această vară.

Diferența pe tabelă a crescut, după 19-10 la pauză, în partea a doua marja ducându-se dincolo de 10 goluri. Cel mai mult au fost 14 lungimi distanță. S-a terminat 31-18, în condițiile în care Craiova a rulat tot lotul pe final, titularele fiind menajate.

  • Disputa decisivă pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor va avea loc duminică, ora 19:00, adversara vicecampioanei României fiind Podravka Koprivnica sau Muratpasa (Turcia).

SCM Craiova 31
Trifunovici 8, Zamfir 5, Nikolici 5, Tănasie 4, Serici 3, Tătar 2, Țicu 2, Gjorgjevska 1, Rădoi 1. Antrenor: Bogdan Burcea
ZORK Jagodina 18
Mitrovici 5, Glisovici 4, Gojkovici 2, Jovanovici 2, Zizici 2, Bogojevici 1, Jevtici 1, Tatar 1. Antrenor: Dragan Markov

CUPA EHF, MASCULIN / Învinși și acasă

După ce au pierdut la scor prima manșă din turul 1 al Cupei EHF, 21-41 cu FC Porto, în Portugalia, ardelenii de la Potaissa Turda au cedat și în meciul retur, disputat azi, în România. Echipa pregătită de Horațiu Gal a condus la pauză cu 15-12, dar apoi a cedat în partea a doua, 24-27. Potaissa a fost eliminată astfel din Europa. Duminică, în aceeași competiție, de la ora 17:00, Steaua va întâlni pe teren propriu pe GRK Varazdin. În tur, "militarii" au câștigat în Croația cu 26-25.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează