SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

SCM RM. VÂLCEA - BUDUCNOST 20-21 // VIDEO Campioana României pierde la limită în grupele Ligii Campionilor! Cum arată ACUM clasamentul

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 17:44

SCM Rm. Vâlcea a pierdut meciul cu Buducnost, scor 20-21, în etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana României a început extrem de slab partida, fără replică la primele 4 goluri ale adversarelor. Oltencele au strâns scorul, dar au căzut din nou în finalul reprizei. Deficitul la pauză a fost de 3 goluri. 

Publicul fanatic din sala Polivalentă a dat semnalul revenirii. Vâlcea a preluat conducerea, a condus cu 20-19, dar a clacat complet în final. Atacurile din ultimele minute au fost chinuite, jucătoarele antrenate de Florentin Pera nu au mai izbutit să arunce spre poartă, iar calificarea în faza următoare a competiției depinde de meciul din Germania, cu Bietigheim.

Clasament grupa C

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Brest Bretagne3107-886
2. Buducnost Podgorica4106-976
3. SCM Rm. Vâlcea 497-1082
4. BBM Bietigheim382-990

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ceaiuri
ceaiuri  •  04 Noiembrie 2019, 14:44

calificarea se joaca duminica,orice punct adus din germania rep calificarea in urmatoarea faza a grupelor(mai mult ca sigur fara nici un punct)iar acolo gasim echipe ce pot sa fie invinse

xac13
xac13  •  02 Noiembrie 2019, 10:36

Se vede neimplicarea penibilei federatii .... unde sunt arbitrajele din campionatul intern , unde sunt echipele de copii , juniori , si ceva tineret . Aceste echipe trebuie sa joace la nivel de amical - obligatoriu !!! ca sa castige Valcea . Sa fie oare o legatura ca dl. Luca a fost pus pe liber de C.S.M Bucuresti ??? La ultima confruntare cu Zalau - gurul handbalistic planetar - dl .Tadici - dupa ce a deplasat o echipa de "sperante ", nu s-a mai certat cu arbitrii ??? cu observatorul ??? si cu oficialii echipei adverse - asa cum facea mereu ??? Ciudat , poate aranjamentele erau deja facute. In CL , de, mai greu ,astia nu stiu de gluma !!! Bravo pentru public!!! Hai in Final Four !!! cel putinn cu publicul .

1037972906348855
Emilian Albu  •  02 Noiembrie 2019, 09:22

Cand in ultimile 10 minute Fernandez si Glicko simuleaza faulturi si determina eliminarea lui Leckici si Radicevici si nu esti capabil sa castigi rezulta lipsa de valoare pentru acest nivel. Arbitrele mai aveau sa le bage mingea in poarta si Valcea vorbeste de arbitraj incorect ? In campionatul intern este un alt nivel si un arbitraj care deja a stabilit ca Valcea va castiga acest campionat ce este in curs de desfasurare. CSM Bucuresti a fost facut bucati de doi arbitri din Buzau la Zalau iar la Valcea in untinile secunde in loc sa dea eliminare la Dumansca si 7 metri, conform regulamentului, arbitri au lasat sa treaca timpul si in loc de egal a castigat Valcea. Q.E.D.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează