SPORTURI  »  HANDBAL  »  VÂLCEA - ODENSE 21-30

SCM Rm. Vâlcea - Odense 21-30 » VIDEO Lovite de coronavirus, vâlcenele n-au avut nicio șansă

SCM Rm. Vâlcea înfruntă vicecampioana Danemarcei, Odense, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Partida începe la ora 17:00, liveSCORE pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 1 și Look Plus. +7   FOTO
SCM Rm. Vâlcea înfruntă vicecampioana Danemarcei, Odense, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Partida începe la ora 17:00, liveSCORE pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 1 și Look Plus.

Articol de - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 18:30 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 19:36

SCM Râmnicu Vâlcea - Odense 21-30. Danezele de la Odense au lovit la Rm. Vâlcea mai rău decât COVID-ul. Vâlcencele nu au contat decât câteva minute în prima repriză.

SCM Rm. Vâlcea a pierdut al doilea meci din grupa B a Ligii Campionilor, 21-30 în fața danezelor de la HC Odense. Meciul a fost asemeni atmosferei din sală. O sală care fremăta întotdeauna pentru handbal a fost pustie. Doar sfaturile antrenorilor și încurajările fetelor de pe semicerc au rezonat în sală goală. 

Fanii s-au adunat în arena din imediata apropiere a sălii, încurajările lor au fost captate, dar nimic nu a semănat cu ce se întâmpla altădată la Rm. Vâlcea.

SCM Rm. Vâlcea - Odense 21-30 / foto: Marius Ionescu
SCM Rm. Vâlcea - Odense 21-30 / foto: Marius Ionescu
SCM Rm. Vâlcea - Odense 21-30 / foto: Marius Ionescu
SCM Rm. Vâlcea - Odense 21-30 / foto: Marius Ionescu
SCM Rm. Vâlcea - Odense 21-30 / foto: Marius Ionescu
+3 FOTO
  • SCM Rm. Vâlcea - Odense 21-30 / foto: Marius Ionescu

Alergând mereu în spatele nordicelor 

Absența Kristinei Liscevici și a Mireyei Gonzalez, jucătoarele depistate cu virusul SARS-COV 2, s-a cunoscut mai mult decât ar fi crezut oricine. Vâlcea s-a chinuit în atac, nu a avut deloc clarviziune în acțiunile sale, iar Odense a zburdat parcă pe teren, punându-și în valoare extremele senzaționale: daneza Freja Cohrt Kyndboel și brazilianca Quintino Da Silva. 

Interii vâlceni au fost de nerecunoscut. Glibko și Minevskaia au prins o zi groaznică. Doar Trifunovici a mai încercat câte ceva. Pera a încercat să joace cu doi pivoți, dar nici Aardahl nu a fost în cea mai bună formă. Danezele s-au desprins la patru goluri diferență, 9-5 în minutul 18.

Cădere totală

Partea a doua a fost, cu siguranță, cea mai slabă repriză a vâlcencelor în Liga Campionilor, din ultimele două sezoane. Apărarea nu a mai putut face față ritmului de pasare incredibil al nordicelor. În atac au apărut multe greșeli tehnice și ratări incredibile față în față cu portarul naționalei Danemarcei, Althea Reinhardt. 

Pe nesimțite, Odense s-a desprins la 6, 7, 8 goluri și a ajuns chiar la 10. Abia atunci antrenorul Ulrik Kirkely a scos titularele și a băgat rezervele. Dar ce rezerve! Într-o echipă în care campioanele mondiale Tess Wester și Lois Abbingh nu au loc printre titulare! La Vâlcea ar mai fi de notat doar debutul în Liga Campionilor ar portarului de 17 ani, Sara Rus. 

În rest, ceață totală. Cu un lot slab numeric, cu absențele fortuite din cauza pandemiei, se anunță vremuri grele în Liga Campionilor pentru vâlcence. Și etapa viitoare au o deplasare extrem de grea, la Moscova, cu ȚSKA.

14 goluriau marcat cu extremele danezele de la Odense în meciul de aseară

SCM Rm. Vâlcea 21 
Fernandez 6, Elghaoui 5, Norgaard 4, Trifunovici 3, Nikolici 2, Minevskaia 1
Antrenor: Florentin Pera 

Odense HC 30 
Freja Cohrt 7, Da Silva Quintino 5, Abbingh 5, Groot 4, Iversen 3, Hageso 2, Aambakk 2, De la Cour 1, Hojlund 1
Antrenor: Ulrik Kirkely

Video cu cele mai importante faze din Vâlcea - Odense 21-30

Citește și alte știri din handbal: 

Disputa Vipers Kristiansand-FTC Budapesta a fost amânată » Două cazuri de COVID la maghiare

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
hippievali
hippievali  •  25 Septembrie 2020, 10:26

Mai, jurnalistii lu` ***, invatati limba romana inainte de a va apuca de meseria asta! Mai puneti mana pe dictionar sa aflati si voi sensul real al cuvintelor pe care le folositi aiurea. Domnu` "jurnalist" ia uita-te mata in DEX si vezi ce inseamna cuvantul "fortuit", ca sa iti dai seama ce tampenie ai spus in propozitia: "Cu un lot slab numeric, cu absențele fortuite din cauza pandemiei, se anunță vremuri grele în Liga Campionilor pentru vâlcence."

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  20 Septembrie 2020, 23:49
Postat de ceaiuri pe 20 Septembrie 2020, 14:02

rezultat previzibil tinand cont ca lipseau 2 jucatoare de baza,(greu fara inter stanga, Glibko fara gol)nu inteleg de ce nu a fost folosita Minevskaia iar pe dreapta pana isi revine Gonzales folosit inca un pivot,e nevoie si de un portar(Ciuca tb sa creasca valoric)Pera la ce lot are nu prea are solutii

Dar ce măi,lipseau 5-6 jucat si nu mai erau o ech inchegata,la CSM cum a fost cativa ani la rand cand aveau peste 3 jucat accidentate,uneori vreo 7,ele au putut,dat Vâlcea nu?!

ceaiuri
ceaiuri  •  20 Septembrie 2020, 14:02

rezultat previzibil tinand cont ca lipseau 2 jucatoare de baza,(greu fara inter stanga, Glibko fara gol)nu inteleg de ce nu a fost folosita Minevskaia iar pe dreapta pana isi revine Gonzales folosit inca un pivot,e nevoie si de un portar(Ciuca tb sa creasca valoric)Pera la ce lot are nu prea are solutii

Vezi toate comentariile (12)
Comentează