SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHALLENGE CUP

Se vede finala!

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Dunărea Brăila e aproape cali­fi­cată în ultimul act, după ce a în­vins ieri, în prima manşă a semi­fi­nalelor, la Oldenburg, echipa locală VfL cu 31-30. Româncele au făcut o primă repriză ex­ce­len­tă, au condus mereu şi au în­che­iat cu un avantaj liniştitor: 15-11. În partea a doua însă, susţinute de 2.500 de spectatori, nem­ţoai­ce­le au revenit, au egalat, dar fi­na­lul a aparţinut tot echipei pre­gă­tite de Liviu Paraschiv, care a cîştigat cu 31-30.  “Am reuşit un meci foarte bun, am rezistat pre­siunii, dar nu trebuie să ne con­si­derăm calificaţi. Din păcate, Alina Branişte a luat roşu în ultimul minut şi nu va putea juca în retur, săptămîna viitoare”, a declarat vicepreşedintele Dunării Brăila, Ionel Antihi. Au marcat pentru Dunărea: Lipan 8, Crăciun 6, A. Branişte 5, J. Luca 5, Radovici 5 şi Chitacu 2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
 •  24 Aprilie 2008, 17:55

mai baeti asta e ziar de sport nu de obscenitati.CITITIistoria sa aflati ce popor civilizat a infiintat braila.treceti pe la biblioteci sa studiati dupa aceia faceti comentarii.HAI BRAILA.

 •  21 Aprilie 2008, 12:30

dupa cum ziceam, lasati-o balta cu muntenia si moldova!si buzaul zice la fel, e in muntenia! mai bine consumati-va energia pt fetele de acolo, au facut un meci f bun si au o sansa f mare pt finala! ala cu steaua, mai bine vii la meci!

 •  21 Aprilie 2008, 02:24

am fost la meci;a fost superb,dar in retur va fi foarte greu.ce sala ce conditii,ce prezentare.....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează