SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM 2019

Selecționerul Tomas Ryde vine cu vești înaintea Mondialului din Japonia: „Cristina Neagu va reîncepe antrenamentele”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 18:47

Tomas Ryde (59 de ani), selecționerul naționalei de handbal feminin a României, are vești bune în privința recuperării Cristinei Neagu (31 de ani).

  • Mondialul din Japonia se va desfăşura în perioada 30 noiembrie - 15 decembrie. România face parte din grupa C, alături de Spania, Ungaria, Muntenegru, Senegal și Kazahstan.

Ryde făcea un anunț îngrijorător în urmă cu două săptămâni, când dădea „doar 20% șanse ca Neagu să participe la Mondial”. Selecționerul e mai optimist în acest moment. 

„Da, da. O am pe Cristina pe listă. Ea se va antrena luni, dar va fi un antrenament uşor. Dacă totul va merge bine, miercuri vom mări nivelul, la fel şi vineri, dar îmi voi ţine degetele încrucişate şi sperăm că va fi bine.

Am câteva criterii legate de experienţă, abilităţi, rolurile pe care trebuie să le avem. Este vorba foarte mult de apărare. Avem două strategii, în funcţie dacă Neagu va putea să joace sau nu. Am avut o discuţie acum două zile cu Cristina, aşa că sperăm că poate să ni se alăture. În urmă cu două săptămâni nu ne puteam gândi la asta. Mă uit şi la forma fizică pe care o au, dar şi la starea de spirit pe care o au, pentru a face faţă unui Campionat Mondial”, a declarat Tomas Ryde la TV Telekom Sport. 

25,00este cota României la câștigarea Campionatului Mondial. Marile favorite sunt Franța (3,25), Rusia (3,40) și Norvegia (3,50).

CRISTINA NEAGU A LANSAT DOCUMENTARUL DESPRE VIAȚA EI

Vezi și:

VIDEO CSM București-Măgura Cisnădie 24-18 » Meci cu două cartonașe roșii!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close