SPORTURI  »  HANDBAL  »  CE DIN MACEDONIA

Spania şi Norvegia vor juca finala CE din Macedonia

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 decembrie 2008 00:00

Echipele naţionale ale Spaniei şi Norvegiei se vor confrunta, duminică, în finala Campionatului European de handbal feminin din Macedonia, iar Germania şi Rusia se vor lupta pentru medalia de bronz, informează site-ul oficial al competiţiei.

În prima semifinală, Spania a învins Germania, scor 32-29, în timp ce în cealaltă Norvegia s-a impus în faţa Rusiei, scor 24-18.

Finala mare se va disputa duminică, de la ora 17:30, iar meciul pentru locul 3 va începe de la ora 15:00.

Echipa naţională a României s-a clasat pe locul 5 la acest turneu final, după ce a învins, sâmbătă, pe Croaţia, scor 36-33. Formaţia pregătită de Radu Voina a întâlnit ambele finaliste pe parcursul competiţiei, fiind învinsă de amândouă, 18-26 cu Spania şi 31-37 cu Norvegia. De altfel, acestea au fost singurele două înfrângeri ale echipei naţionale de la CE din Macedonia.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
 •  14 Decembrie 2008, 13:24

Draga "pentru gin" Ai citit comentariul meu, dar cu picioarele. Ideea ca Ungaria a dat meciul Spaniei este aberanta. Nu este suficient sa fi vazut meciul esp-hun, ci si hun-rom. Daca cineva ma convinge ca Ungaria a dovedit mai multe in meciul cu Romania, decit in cel cu Spania, ma dau batut. Cred ca daca vrei sa distrugi pe cineva, o faci in primul rind in meciul direct, nu?

 •  14 Decembrie 2008, 01:42

Am fi putut fi noi in locul Spaniei daca nu aveam crizele de fete ce tocmai si-au pierdut virginitatea. Cu Norvegia insa si in 8 tot nu reuseam sa le invingem si asta in conditiile in care doua piese grele ( campioane olimpice ... "partenere de viata" ) au lipsit de la competitie. Daca ati urmarit jucul lor ati fi observat numarul de greseli nefortate pe care le-au facut care tinde spre 0 . Trebuie sa joci de doua ori mai bine sa invingi

 •  14 Decembrie 2008, 00:21

Ce a jucat Romania a fost ca o ... ejaculare precoce. Ma rog, cu femei in rolul barbatilor. Cand a fost nevoita sa bata o echipa de rahat, Spania, Romania era deja stoarsa.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează