SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Steaua, doar egal la Călărași! Bucureștenii nu au mai înscris în ultimele 4 minute și au pierdut avantajul de două goluri

Articol de - Publicat joi, 06 septembrie 2018 19:20

Vicecampioana României, Steaua București, nu a reușit să se impună joi seara la Călărași, în fața Dunării, în prima etapă a Ligii Zimbrilor, scor 20-20. Roș-albaștrii au avut șansa victoriei, dar nu au știut să gestioneze finalul partidei.

Echipa lui Ovidiu Mihăilă a condus tot meciul, a avut și patru goluri avantaj, dar de fiecare dată gazdele au revenit. După 14-12 la pauză, Steaua s-a desprins la 19-16 când mai erau 9 minute de joc. Meciul nu a fost deloc unul spectaculos, jucătorii celor două echipe comițând multe greșeli tehnice. Au ieșit în evidență doar portarii celor două formații, George Șelaru, respectiv Tudor Stănescu.

În minutul 56, Steaua conducea cu 20-18 și părea că va pleca învingătoare de la Călărași, un teren unde se câștigă foarte greu. Croatul Marin Vegar a fost însă eliminat și gazdele încă mai sperau, mai ales că, imediat, Mihai Bujor, a redus din handicap.

Steliștii s-au chinuit în atac, au căutat golul desprinderii, dar acesta nu a venit. Ionuț Broască a egalat din 7 metri, cu 58 de secunde înainte de final. "Militarii" au stat timpul rămas în atac, dar nu au atacat periculos poarta și meciul s-a încheiat la egalitate, 20-20.

Steaua va juca duminică partida retur cu croații de la GRK Varazdin, în turul 1 al Cupei EHF, motiv pentru care antrenorul Ovidiu Mihăilă a și odihnit câțiva jucători în meciul de la Călărași. În tur, Steaua s-a impus în deplasare, 26-25. 

Rezultate prima etapă

Minaur Baia Mare-CS HC Buzău 33-21
U Cluj Napoca-CSM Bacău 22-24
CSM Făgăraș-CSM Focșani 19-27
Dobrogea Sud-Dinamo 24-30
Vineri: CSU Suceava-CSM București (ora 18:00)
Poli Timișoara-Potaissa Turda (12 septembrie)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vicol_vali
vicol_vali  •  07 Septembrie 2018, 03:03

Ce greșeli? Nu alergau deloc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează