SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA MFA - VALLADOLID 33-27

Steaua învinsă în prima manşă a optimilor Cupei Cupelor

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 februarie 2009 00:00

Steaua MFA a fost învinsă de de Valladolid cu scorul de 33-27 (15-10) în meciul jucat sâmbătă, la Buzău, în prima manşă a optimilor Cupei Cupelor la handbal.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Rudic (4), Vujadinovic (4), Mazilu (3), Novanc (3), Georgescu (3), Stavrositu (3), Şania (2), Savenco (2), Cian (1), Ilieş (1) şi Laufceac (1).

În tribunele sălii din Buzău s-a afla şi tatăl fostului handbalist Marian Cozma, în memoria căruia s-a ţiut un moment de reculegere înaintea meciului. Jucătorii stelişti au purtat înaintea începerii partidei tricouri cu chipul acestuia. De asemenea, un banner uriaş cu fotografia lui Cozma a fost arborat în momentul sosirii echipelor.

Manşa retur a acestui meci va avea loc pe 21 februarie, în Spania. Steaua a evoluează în Cupa Cupelor venind din Liga Campionilor, unde a ratat participarea în faza superioară a competiţiei.

Sursă: NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  14 Februarie 2009, 23:50

Imi pare rau pentru Steaua, speram la mai mult de la ei. Condoleante familiei lui Marian Cozma, sper ca tatal lui sa ramana alturi de handbal si in continuare. Frumos gestul lui de a asista la meciul de la Buzau, intr-un moment atat de dureros. Romania a ierdut un mare handbalist, o certitudine pentru anii urmatori. Pacat!

 •  14 Februarie 2009, 22:43

Deci Steaua- Valladolid 33-27 ..... dar Steaua a fost invinsa????? ADICA????? Au fost invingatori morali cu 33-27 ????? DILETANTILOR!!!!

 •  14 Februarie 2009, 22:34

vai de capu vostru de ziaristi.....verificati inainte sa postati.......sa va fie rusine...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează