SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Steaua pierde primul meci al sezonului! HC Dobrogea nu le-a dat nicio șansă roș-albaștrilor

Articol de - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 21:17

Vicecampioana Steaua a fost învinsă la Constanța, 25-30, în etapa a 5-a. Făgărașiul adună primele puncte.

HC Dobrogea Sud Constanța a câștigat derbyul cu Steaua din etapa a 5-a a Ligii Naționale masculine. Elevii lui Zvonko Sundovski au trecut peste startul slab de campionat, în care suferiseră deja două înfrângeri. Au făcut cel mai bun meci al sezonului, de până acum, și au administrat Stelei prima prima înfrângere.

Sârbul Crnoglavac a fost eroul meciului, marcând de 9 ori în poarta "militarilor". Evoluție excelentă și pentru portarul Ionuț Iancu, dar și pentru extrema Ionuț Nistor.

Tot în etapa a 5-a, CSU Suceava și Dunărea Călărași au terminat la egalitate, 20-20, în timp ce Turda a câștigat la Bacău, 36-30. Potaissa e noul lider în Liga Națională, cu 13 puncte, urmată de CSM București cu 12 și Steaua cu 10.

CSU Făgăraș a reușit și ea primele puncte în actualul sezon, trecând de nou-promovata CS HC Buzău, 27-20.

Joi se joacă CSM Focșani-CSM București (ora 18:30), vineri CSU Cluj-Dinamo (15:00), iar ultimul meci al etapei se dispută sâmbătă, la Timișoara: Poli-Minaur Baia Mare (11:00, direct TVR2).

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează