SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO 2018

Stupoare pe pagina de Facebook a EHF » Ce a apărut la câteva ore după diagnosticul Cristinei Neagu: românii au pornit revolta!

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 13:04

Federația Europeană de Handbal a publicat pe pagina de Facebook și pe site-ul oficial lista cu cele 40 de jucătoare nominalizate pentru echipa turneului.

Spre surprinderea tuturor, Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a României, nu se regăsește pe listă pentru postul de inter stânga!

EHF a nominalizat 40 de jucătoare, cinci pentru fiecare poziție și cinci pentru cea mai bună apărătoare. Fanii vor putea până pe 15 decembrie, urmând ca pe 16, în ziua finalelor, să fie anunțate câștigătoarele.

Votul fanilor va conta în proporție de 40%, restul reprezentând decizia experților. Premiul pentru cea mai bună jucătoare a turneului va fi decernat separat, după votul specialiștilor.

România are două reprezentate pe listă pentru echipa turneului: Crina Pintea și Gabriela Perianu. Cele mai multe jucătoare selectate sunt din Rusia și din Norvegia.

Portar: Amandine Leynaud (Franța),Filippa Idehn (Suedia), Katrine Lunde (Norvegia), Tess Wester (Olanda), Anna Sedoykina (Rusia)

Extremă stânga: Majda Mehmedovic (Muntenegru), Nadine Schatzl (Ungaria), Camilla Herrem (Norvegia), Siraba Dembele (Franța), Polina Kuznetsova (Rusia)

Extremă dreapta: Katarina Krpez Slezak (Serbia), Jovanka Radicevic (Muntenegru), Carmen Martin (Spania), Iuliia Managarova (Rusia), Malin Aune (Norvegia)

Centru: Isabelle Gullden (Suedia),Stine Oftedal (Norvegia),Milena Raicevic (Muntenegru), Daria Dmitrieva (Rusia), Nycke Groot (Olanda)

Pivot: Julia Behnke (Germania), Heidi Loke (Norvegia), Crina Pintea (România), Sladana Pop-Lazic (Serbia), Tatjana Brnovic (Muntenegru)

Inter stânga: Emily Bolk (Germania), Noemi Hafra (Ungaria), Durdina Jaukovic (Muntenegru), Anne Mette Hansen (Danemarca), Orlane Kanor (Franța)

Inter dreapta: Alexandra Lacrabere (Franța), Anna Vyakhireva (Rusia), Jelena Lavko (Serbia), Hanna Blomstrand (Suedia), Alicia Stolle (Germania)

Apărătoare: Kelly Dulfer (Olanda), Gabriela Perianu (România), Anna Sen (Rusia), Grace Zaadi (Franța), Emilie Arntzen (Norvegia)

Fanii s-au revoltat

După ce EHF au anunțat nominalizările, fanii au pornit revoluția pe pagina de Facebook a federației europene. Suporterii au reclamat decizia de a o ignora pe Cristina Neagu.

 "Ce e în neregulă cu voi? De ce nu e Cristina Neagu? Sunteți incredibili"

"Cum puteți să nu o nominalizați pe Neagu? Nu mai am cuvinte"

"E cumva o glumă? Unde e Cristina Neagu? Este cel mai bun inter stânga din lume"

"Unde este Neagu? E a doua marcatoare de la acest turneu și cea mai bună marcatoare din istoria competiției?"

"Acesta este răspunsul dat de EHF după conferința lui Ambros Martin (n.r. detalii aici)"

"Acest top e o prostie! Să vă fie rușine"

"Ați uitat de Neagu! E cea mai bună jucătoare din lume"

"V-ați uitat pe statistică atunci când ați făcut topul? Nu le văd pe Neagu, Buceschi și Dumanska. Chiar meritau"

"Chiar dacă e cea mai bună din lume, asta e dovada clară că este considerată tot o biată româncă"

Comentarii pe pagina de Facebook a EHF

44de goluri are Neagu în 336 de minute (6 meciuri) la EURO 2018

Citește și:

Mesajul transmis de liderul naționalei: "Rămân alături de fete până la final și visul meu continuă prin ele!"

Șoc pentru Neagu! Diagnosticul exact primit de Cristina: stă minimum 6 luni! Relatare LIVE, din Franța: declarații și imagini din această dimineață

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
301088317150803
Marin Olescu  •  17 Decembrie 2018, 10:06

cam are dreptate cei care au facut clasamentul, aducetiva aminte cate pase gresite a dat cristina n., cate avioane a tras, cate a dat in portar, cate a pierdut si atunci sa fim corecti si eu sunt roman la fel ca voi, dar sa dam cezarului ce este al cezarului si sa nu ne facem ca nu vedem, adevaru, adevarat la acest turneu de hanbal femenin din franta.

10154976492293690
Szasz Andrei  •  13 Decembrie 2018, 20:55

Clasamentele astea nu aduc calificari in semifinala si finala. Toata echipa Norvegiei si multe jucatoare din echipele eliminate deja care sunt nominalizate pe posturile respective, ar fi preferat sa se califice in semifinale si sa nu fie niciuna nominalizata pt. asa-zisa echipa ideala a turneului, nominalizari facute in mod subiectiv, desigur, fara acoperire in realitate. Fiecare cititor sau bagator de seama poate sa-si faca orice echipa ii convine, medaliile se obtin pe goluri si victorii, nu pe nominalizarile acestea penibile ! Eu m-as bucura mai mult pt. o medalie, fie si de bronz, decat daca toata echipa Romaniei ar fi nominalizata pt. echipa turneului. Cred ca si jucatoarele ar alege tot asa !

adi67
adi67  •  13 Decembrie 2018, 17:55
Postat de peluza pe 13 Decembrie 2018, 17:28

***

Pentru ca vad ca suntem ,oarecum , pe aceeasi lungime ...Spune-mi parerea ta despre Slovenia-Rusia , Romania-Spania , Suedia-Rusia ...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează