SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

Tadici continuă războiul cu Neagu: "Uită de unde a plecat. Parcă a învățat handbal la ea acasă, în balcon!"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2015 18:37

Gheorghe Tadici le-a criticat dur pe jucătoarele naționalei după înfrîngerile din grupa de la Campionatul Mondial din Danemarca. De critici n-a scăpat nici selecționerul Tomas Ryde.

În vîrstă de 63 de ani, Tadici continuă atacurile la adresa Cristinei Neagu, pe care o acuză de faptul că și-a uitat foștii antrenori.

"Este o mare jucătoare, are calități native, dar uită de unde a plecat și dă în antrenorii români ori de cîte ori are ocazia. De parcă a învățat să joace handbal la ea acasă, în balcon. Este o problemă care ține de educație, de caracter, chiar dacă are un IQ foarte ridicat. Eu am promovat-o la echipa națională, dar nu aștept recunoștință de la nimeni", a spus Tadici, conform Sportnews.

Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a meciului din sferturile de finală contra Danemarcei, scor 31-30 (după prelungiri). Următoarea partidă a naționalei României va fi vineri, de la ora 21:45, împotriva Norvegiei în semifinalele turneului final, pe Dolce 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

REZULTATE ROMÂNIA la CM

47-14 vs Porto Rico
36-20 vs Kazahstan
18-26 vs Spania
22-26 vs Norvegia
27-30 vs Rusia
25-22 vs Brazilia
31-30 vs Danemarca

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
valyomanyd
valyomanyd  •  18 Decembrie 2015, 05:00

Ba nea Ghita, ai fost obligat sa o promovezi, era prea buna !

ceaiuri
ceaiuri  •  17 Decembrie 2015, 22:42

nu stiu daca mai poate comenta..daca fetele vin cu aurul,pb lui tadici ..handbalul incepe cu el si se termina cu el ..a promovat-o la nationala dar a fost slefuita de adzic(nici daneza nu a reusit atat cat a antrenat la valcea)cristina a invatat sa se si apere la buduc..iar de aici a inceput sa gandeasca altfel faza de atac,a fost o perioada cand adzic o punea sa se apere la extrema si mehmedovic pe intermediar(a fost si translatorul cristinei in time-out)ceva de genul savici,popovici,interul muntenegran nu reusea sa faca si faza de aparare..dar cristina a invat,a crescut si acum a ajuns sa fie cea mai completa jucatoare(ce procente avea inainte de adzic..si ce procente are acum in meciurile nationalei) cristina e mai valoroasa pt ca a avut de unde invata(a avut profesor pe masura)daca nu se transfera..batea pasul pe loc

824198750992033
Tiberiu Nagy  •  17 Decembrie 2015, 21:55

Uluitor ce suflet negru are omul asta ...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează