SPORTURI  »  HANDBAL  »  THURINGER HC - CSM BUCUREȘTI 30-38

THURINGER HC - CSM BUCUREȘTI 30-38 // VIDEO CSM București, dezlănțuită în Germania! ”Tigroaicele” s-au distrat cu Thuringer și s-au calificat matematic în sferturile Ligii

CSM București s-a impus categoric cu Thuringer, 38-30 // FOTO: Arhivă GSP
CSM București s-a impus categoric cu Thuringer, 38-30 // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 16:34

CSM București s-a dezlănțuit în deplasarea din Germania cu Thuringer HC, pe care a învins-o într-o manieră categorică, 38-30, asigurându-și calificarea matematică în sferturile de finală ale competiției. Urmează derby-ul cu Gyor, care se joacă pe teren propriu, pe 23 februarie. 

VIDEO cu cele mai tari faze

Fără Majda Mehmedovic, accidentată în această săptămână, ”tigroaicele” nu au avut cel mai ușor start de meci și au suferit în primele 15 minute. Nemțoaicele au condus cu 3-1, 4-2 și 5-4, iar CSM a trecut în avantaj pentru prima dată abia în minutul 13.

Treptat, jucătoarele lui Dragan Djukic au început să controleze jocul și să înscrie la foc automat. Un plus în a doua parte a primei reprize a fost și în jocul din defensivă, care a devenit mult mai ertmetic. CSM a intrat la pauză cu un avantaj de 5 goluri, scor 17-12.

Repriza secundă a fost în întregime la discreția campioanei României, care a înscris la aproape fiecare atac, etalând un joc foarte spectaculos, ce-i drept în fața celui mai modest adversar din grupă.

Macedoneanca Jovanka Radicevic a fost MVP-ul partidei, reușind să înscrie nu mai puțin de 13 goluri din 15 aruncări, un procentaj excelent de 87%. A doua marcatoare a bucureștencelor a fost Elizabeth Omoregie, cu 6 reușite.

CSM București a urcat pe locul secund în grupă, acumulând 10 puncte și fiind deja sigură de accederea în sferturi. Următorul meci e derby-ul grupei, cu Gyor, pe 23 februarie pe teren propriu.

Sâmăbătă, FTC Budapesta a învins-o, la Ljubljana, cu 25-23 pe Krim și s-a apropiat de CSM. Vicecampioana Ungariei a fost condusă cu 8-2, dar a revenit incredibil, în special datorită evoluției portarului Blanka Biro.

Aseară, tot în grupa CSM-ului, Gyor a întâlnit pe teren propriu pe Vipers Kristiansand, campioana Norvegiei, unguroaicele impunându-se cu 33-29. 

Vezi și: Thuringer HC - CSM București // Goana după puncte: „Jucăm în Liga Campionilor și nu întâlnim echipe slabe”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  10 Februarie 2019, 18:33

Bravo CSM București! A fost un meci placut de urmarit!

tonyys
tonyys  •  10 Februarie 2019, 15:36

Ce sala au aia, n-am mai vazut niciodata sa lipesti podeaua cu scotch.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează