SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Trataţi regeşte » 250 de fani ai lui Larvik vor primi transport şi bilete gratuite pentru deplasarea de la Buducnost

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 13:45

Sponsorii echipei norvegiene Larvik HK au anunţat duminică, după înfrîngerea suferită în seara precedentă cu Buducnost (20-22), că 250 de fani nordici vor avea transport gratuit cu o cursă charter în Muntenegru şi bilete, la meciul retur din semifinalele Ligii Campionilor.

Sîmbătă seara, pe teren propriu, norvegiencele au fost învinse de Buducnost Podgorica, cu 22-20, în manşa tur a semifinalelor competiţiei. Decimată de absenţele din lot, echipa nordică a luptat pînă la capăt, dar nu a putut obţine victoria în faţa propriilor fani.

Sponsorii acesteia au apreciat însă felul în care jucătoarele au luptat cu Buducnost şi le fac un cadou pentru meciul retur, prin angajarea a două curse charter, care vor transporta gratuit primii 250 de suporteri înscrişi, pentru partida retur, din 8 aprilie.

Echipa, stafful tehnic şi sponsorii, în total încă 50 de prsoane, vor călători alături de fani.

"Am văzut că fetele au nevoie de suportul nostru. A fost un sezon greu, cu multe absenţe în lot, iar calificarea în semifinale este o performanţă formidabilă în aceste condiţii. Aşa că, fetele merită tot suportul nostru şi, chiar dacă nu ne vom auzi prea bine în sala Moraca, măcar fetele vor şti că suntem acolo pentru ele", au precizat reprezentanţii Larvik HK, potrivit mediafax.

Transportul cu avionul dus-întors, dar şi biletele la meciul din 8 aprilie vor fi gratuite. "Trebuie să vă asiguraţi banii de buzunar, pentru mîncare şi băutură", le-au mai transmis oficialii de la Larvik propriilor fani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează