SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM CRAIOVA

Un singur meci până la visul Ligii Campionilor » SCM Craiova joacă azi meciul decisiv cu o fostă campioană a Europei

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 11:11

SCM Craiova, vicecampioana României, va înfrunta Podravka Koprivnica, fosta campioană a Europei pe terenul acesteia, azi, de la ora 19:00. 

SCM Craiova a trecut lejer în primul meci din grupa de calificare de campioana Serbiei, ZORK Jagodina, 31-18. Oltencele și-au aflat apoi și adversarul din finală. În cea de-a doua semifinală a grupei, Podravka Koprivnica, campioana Croației, a trecut lejer, 35-22, de Muratpasa Belediyesi, campioana Turciei.

Podravka e un nume mare în handbalul european. A câștigat Liga Campionilor în 1996, după ce cu un an înainte jucase finala. Din echipa de atunci făceau parte și două românce: Mariana Târcă și Valentina Cozma. De-a lungul timpului, pe la Podravka, au mai trecut și alte românce: Cristina Dogaru Cucuian sau Gabriela Tănase.

Podravka are multe participări în grupele Ligii, spre deosebire de Craiova care ar debuta în grupele Ligii, după ce sezonul trecut a câștigat Cupa EHF. Specialiștii dau Craiova drept mare favorită, deși Podravka evoluează în sala proprie.  Dacă va pierde cu Podravka, SCM Craiova va continua în Cupa EHF, a doua competiție ca valoare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
firaldo
firaldo  •  09 Septembrie 2018, 13:15
Postat de ucv1948 pe 09 Septembrie 2018, 13:01

Adevar ai grait.. . Ignoram performanta, promovam ignoranta .. Intre timp am aflat ca meciul este pe digisport 2 ... Hai Craiova !

Se pare ca semifinala nu a fost interesanta pentru ei,de ce sa dai un meci de handbal cand poti sa faci o emisiune de 2 ore in care sa vb de Becali si supertalentele lui de sute de milioane de euro.Performanta?Da-o in saracie...noi promovat cancan-ul din sport.

ucv1948
ucv1948  •  09 Septembrie 2018, 13:01
Postat de firaldo pe 09 Septembrie 2018, 12:22

Acest turneu semifinal s-a desfasurat intr-un anonimat incredibil,Romania este la un pas sa aiba doua echipa in Champions League la handbal feminin iar Digi a preferat sa transmita un meci...Potaisa - Porto din...preliminarile EHF unde formatia romaneasca a luat bataie in tur cu 20 de goluri diferenta.Ziarele se inghesuiau sa spuna cum Man are oferte de la Manchester,Borussia,Bayern...dar pur si simplu au ignorat acest turneu,este jenant si umilitor pentru intreaga presa sportiva ca aceasta fituica este numit ziar de sport,acest ziar care promoveaza pornografia lui Ana Maria Prodan,dar nu si meciurile cu adevarat importante care inca mai aduc faima Romaniei.Sa nu uitam...handbalul feminin in Romania este singurul sport de echipa care mai face performante.Rusine.

Adevar ai grait.. . Ignoram performanta, promovam ignoranta .. Intre timp am aflat ca meciul este pe digisport 2 ... Hai Craiova !

trianon19
trianon19  •  09 Septembrie 2018, 12:38
Postat de handbal_digi pe 09 Septembrie 2018, 12:23

In mod normal Craiova se califica fara probleme. Mai ai cont pe disqus? Cei care postam pe forumul Prosport, ne-am mutat pe cel de la Digi. Daca doresti sa ni te alaturi, te asteptam acolo.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează