SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA

Veteranul macedonean Branislav Angelovski titular la HCM! » Mutare-surpriză

Articol de - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Veteranul macedonean Branislav Angelovski este favorit pentru postura de centru la campioana HCM Constanţa.

HCM Constanţa şi-a făcut "trupa" pentru viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, în care obiectivul rămîne depăşirea fazei grupelor.

După ce şi-au păstrat toate vedetele, constănţenii au căutat să-şi dubleze posturile deficitare. Dorit încă de anul trecut de către regretatul Zoran Kurtes, macedoneanul Branislav Angelovski a semnat un contract pe doi ani cu gruparea de pe Litoral şi este principalul favorit la postul de centru. În vîrstă de 33 de ani, "internaţionalul" macedonean a jucat anul trecut în grupele Ligii Campionilor cu Vardar Skopje, marcînd 18 goluri. "Anul trecut m-a sunat Zoran Kurtes şi m-a întrebat dacă vreau să vin la Constanţa. Am refuzat, pentru că soţia mea era gravidă. În această vară, Jovica Cvetkovici mi-a făcut aceeaşi propunere şi nu am mai ezitat", a declarat Branislav.

"Îl cunosc foarte bine pe Jovica, a fost antrenorul meu, la Metalurg Skopje. Cînd a venit Cvetkovici, era un club mic, dar în acelaşi sezon am făcut eventul, cîştigînd titlul şi Cupa Macedoniei", a povestit Angelovski, care a sosit ieri pentru prima oară la Constanţa. "Ştiu că obiectivul nostru este cîştigarea titlului şi a cupei, însă Liga Campionilor contează cel mai mult. Trebuie să trecem de grupe şi sînt convins că ne aşteaptă multe zile fericite", a încheiat macedoneanul.

Branislav Angelovski
33 de ani, centru, 1,92 m, 92kg
A jucat la: Vardar Skopje, Metalurg Skopje, RK Pelister Bitola (toate din Macedonia), Pfadi Winterthur (Elveţia), RK Zagreb (Croaţia)
Cinci participări în Liga Campionilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close