SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 25-20

Victoria le-a dat aripi fetelor noastre: "Dacă am bătut Norvegia, putem câștiga o medalie"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 13:20

Handbalistele românce au învins Norvegia pentru prima oară în 16 ani, într-o partidă contând pentru preliminariile EURO 2016, iar jucătoarele antrenate de Thomas Ryde viseză acum la o medalie la Olimpiadă.

Oana Manea s-a declarat încrezătoare în șansele României și a ținut să laude atmosfera creată de suporteri în Sala Polivalentă din Cluj.

"Şi acum când mă gândesc la atmosferă mi se face pielea de găină. Cel mai important e să ajungem la Olimpiadă, deja ne gândim la meciurile cu Muntenegru şi Danemarca.

Moral suntem la un nivel foarte bun, dar fizic suntem cam obosite. Avem un program destul de încărcat, şi echipă şi Champions League, dar vom trece peste asta, pentru că ne dorim foarte mult să ajungem la Olimpiadă.

Norvegia a câştigat tot ce se putea, suntem foarte fericite şi ne gândim că dacă am bătut Norvegia ne putem califica la Olimpiadă şi putem câştiga chiar o medalie.

Nu cred că s-au gândit că pot să piardă. Am avut o evoluţie foarte bună. Atmosfera e foarte importantă în echipă.

Putem să avem şi noi opinie, putem să discutăm şi cred că e foarte importantă comunicarea într-o echipă. Şi noi îl ajutăm pe Tomas Ryde, şi el ne ajută pe noi", a declarat Oana Manea pentru Digi Sport la finalul meciului.

Meciul retur dintre România şi Norvegia se va disputa duminică, la Stavanger, de la ora 19.00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
mishu_74
mishu_74  •  10 Martie 2016, 18:35

'' putem sa avem si noi o opinie'' ....cat de evident este ca lucrurile au evoluat la nationala de handbal de la comuna primitiva la epoca din zilele noastre. cand ajungi sa declari asa ceva prin presa e clar ca ai fost marcat de atmosfera dinainte.

1145354308830698
Madalin Craveschi  •  10 Martie 2016, 14:33

CENZURATI CUVANTUL IDIOT?..SUNTETI PATETICI!!

1145354308830698
Madalin Craveschi  •  10 Martie 2016, 14:20

Sa pui o poza cu nationala Muntenegrului la un articol despre Romania,asta inseamna ***))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează