SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

VIDEO Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României la handbal masculin » Performanţă reuşită la 69 de ani de la înfiinţarea secţiei

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 19:25

Dinamo Bucureşti s-a impus în finala Cupei României la handbal masculin, scor 23-21, în faţa celor de la HC Dobrogea Sud.

Dobrogenii au început excelent partida, conducând la un moment dat cu 6 goluri. Dinamo, campioana en-titre, a revenit pe final, reuşind să se impună fără mari emoţii.

Cele 2 formaţii sunt adversare şi în semifinalele Ligii Naţionale de handbal masculin. Ambele echipe au câştigat partidele disputate în sala proprie. Înfruntarea decisivă are loc joi, de la ora 20:00, în sala Dinamo.

Dinamoviştii sărbătoresc astăzi 69 de ani de la înfiinţarea secţiei de handbal. 

29de ani au trecut de la ultima cupă câştigată de Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
idi53
idi53  •  14 Mai 2017, 22:24

DOAR DINAMO BUCURESTI!

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  14 Mai 2017, 20:37

Pacat! HAI HC Dobrogea Sud!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează