SPORTURI  »  HANDBAL  »  FTC - OLTCHIM 23-30

VIDEO Ferencvaros - Oltchim 23-30 » La un singur pas de calificarea în semifinalele Ligii

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 martie 2013 22:41

Oltchim a reuşit o victorie uriaşă pe terenul celor de la Ferencvaros, scor 30-23, şi are şanse mari la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

Vezi AICI VIDEO

Elevele lui Jakob Vestergaard au avut susţinerea a peste 250 de fani în meciul din Ungaria.

Oltchim va evolua etapa următoare în compania celor de la Krim Ljubljana, duminica viitoare, pe teren propriu. În cazul în care în celălalt meci din ultima rundă Zvenigorod - Ferencvaros unguroaicele nu vor cîştiga, atunci Oltchim se va califica şi dacă va pierde în faţa slovenelor. Dacă Ferencvaros va cîştiga, atunci Oltchim trebuie să cîştige la un gol pentru a termina pe 2 şi la 3 goluri pentru a termina pe prima poziţie.Mai există şi a treia variantă, dacă Ferencvaros nu cîştigă, ca să termine pe locul 1, Oltchim are nevoie de o victorie la 5 goluri diferenţă cu Krim.

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (128)
mirel1010
mirel1010  •  10 Martie 2013, 04:04

Felicitari tuturor celor ce au avut posibilitatea si inspiratia sa fie prezenti la meci! Pentru efort si mai ales pentru aport.Ce frumos canta sala! Ati fost MAGNIFICI. Poate ne dati detalii despre cum ati amortit fanatica,dar frumoasa galerie a unguroaicelor.Momentele din final, dupa terminarea meciului, cu galeria noastra ramasa singura in sala si cantand, au fost impresionante.Nu vezi oricand asa ceva.Sincer BRAVO!

mirel1010
mirel1010  •  10 Martie 2013, 04:03

Privesc meciul a treia oara si nu ma mai satur....cat am asteptat seara asta, cat mi-am dorit sa se intample,sa vina acest joc. Fusese mult prea putin ca sa se termine aici, era nedrept sa se piarda o mare echipa.Pentru frumusetea handbalului, povestea continua.Iar Oltchim-ul traieste DEMN si FRUMOS. O sa ne amintim mult timp de acest meci, iar daca va fi sa vina si trofeul, povestea ar fi de maxim succes.

mirel1010
mirel1010  •  10 Martie 2013, 04:02

Dupa aceasta evolutie, suntem indreptatiti sa avem pretentii.Chiar nu mai este o aroganta sa pretindem trofeul.Valoarea lotului era certa, dar acum am confirmat si prin atitudine si joc.Si unde putea sa se intample, decat acolo unde victoriile sunt cele mai dulci.Ce surprinzatoare este viata....tremuram pentru victorie cu echipe sub valoarea noastra si....ne castigam linistea umilind cel mai dificil adversar al grupei,chiar la el acasa.

Vezi toate comentariile (128)
Comentează