SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROSTOV DON - CSM BUCUREȘTI 25-24

VIDEO Înfrângere pentru CSM București în Liga Campionilor » "Tigroaicele" termină grupa pe locul 3

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 16:31

CSM București a pierdut meciul decisiv pentru ocuparea locului doi în grupa de Liga Campionilor. A fost învinsă în Rusia, de Rostov Don, scor 24-25. "Tigroaicele" termină astfel grupa pe locul trei.

CSM București și Rostov Don erau la egalitate de puncte înaintea acestui meci. Bucureștencele au început mai bine meciul, iar la pauză aveau 12-9. După pauză, rusoaicele au jucat mai bine și au marcat de 16 ori și au câștigat meciul. 

Cel mai probabil, CSM București va juca în sferturile Ligii cu Metz, dacă franțuzoaicele vor câștiga duminică cu Thuringer.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
maxp
maxp  •  10 Martie 2018, 19:16
Postat de Gheorghe Gheorghe pe 10 Martie 2018, 17:34

Păcat, fetele meritau să câștige meciul ăsta. A fost și ghinion, vezi bara din ultima secundă a primei reprize, sau cea a lui Mehmetovici, singură pe semicerc, cu 5 minute înainte de final, apoi graba inexplicabilă în momentele când conduceam cu 3 și 4 goluri avantaj, când am pierdut mingi ușoare și rusoaicele ne-au taxat pe contraatac, cele două lansări greșite ale Paulei etc. Însă, fetele s-au bătut, cum nu au mai făcut-o de la meciul de la București cu Gyor. După atacurile din presă la Cristina Neagu, referitoare la salariul ei, și randamentul ei a scăzut, marchează foarte puțin și asta se simte. Din discursul șefilor, probabil, va fi sacrificată antrenoarea,

Nu prea meritau sa castige. Au jucat bine prima repriza, atat. Lipsa de cursivitate si frica multor jucatoare de a patrunde spre poarta pe final de meci a fost evidenta. Gullden mi se pare ca joaca din ce in ce mai slab.

baruch
baruch  •  10 Martie 2018, 18:06
Postat de cobadin33 pe 10 Martie 2018, 17:10

Am aceeasi opinie, e ciudat cum personalitatea Cristinei Neagu in loc sa solidarizeze vestiarul, a dezintegrat toata coeziunea echipei. Sau poate ne inselam amandoi si alta e cauza, dar e clar ca CSM nu mai e o echipa unita, se vede si din declaratiile jucatoarelor.

voi sunteti mai mici, dar nu stiti cum dupa ce-a venit hagi la steaua...mecanismul n-a mai fost acelasi. poate rezultatele au fost mai bune, dar daca s-ar fi facut masuratori statistice cum se fac acum (posesie, pase consecutive etc) steaua iesea mai rau. hagi era cap de linie. se simplificase foarte mult (in rau) jocul echipei.

10155081407242047
Octavian Ivan  •  10 Martie 2018, 17:56

eu am fost la meci in Rostov , Bucuresti nu merita deloc sa castige , in prima repriza, in primele 5 min 3-0 ele nici macar nu stiau ca sunt peteren. nu au deloc viteza de reactie apoi am vazut cum una din jucatoare cand era in aer sa traga la poarta, a schimbat mingea dintr-o mana in celalta, asa ceva nu se face sau daor atunci cand stii ca ai o diferenta de scor doar pentru frumuseste. au fost multe greseli. Am jucat si eu handbal chiar de performanta dar la juniori si cred ca pot sa vad anumite chestii in teren. Fetelor cred ca trebuie sa mai pierdeti putin din greutate sa va puteti misca in teren.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează