SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA - DINAMO

VIDEO şi FOTO Ciocniri violente între ultrașii Stelei și cei ai lui Dinamo la Sala Polivalentă, înaintea derby-ului de la handbal

FOTO: CRISTI PREDA +2   FOTO
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 17:43

Ultrașii Stelei și cei ai lui Dinamo s-au bătut astăzi, înaintea derby-ului de la handbal, încheiat 22-19 pentru Dinamo. 

Suporterii dinamoviști, prezenți în număr mare la Polivalentă, au încercat să rupă cordonul de stewarzi și să intre peste ultrașii steliști. Cele două tabere și-au împărțit pentru scurtă durată pumni și picioare, jandarmii intervenind în cele din urmă și despărțind cele două grupări cu gaze lacrimogene. 

 

Dinamo a surclasat-o pe Steaua în derby-ul de azi de la handbal, scor 22-19. DETALII AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
rjka
rjka  •  24 Noiembrie 2016, 14:19

Pai cand iau vazut pe cei din *** sau speriat au ramas pe loc dar iei la cm din franta au fost alergati una la mana si fani polonezi le-au propus sa se bata 10 la 10, 3 la 3 si binenteles au refuzat iei stiu sa dea bine doar la imagine dar realitatea de cate ori sudul stelei le-au propus sa se bata organizat nu au vrut caini se bat doar cand opserva ca rivali sunt de trei ori mai putini ca ei dar trei de la *** fac cat gramada aia care a venit cu tupeu si au fugit ca niste fetite .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistul_86
stelistul_86  •  24 Noiembrie 2016, 08:43

Baaaa erati 40 de viteji care veneati spre peluza in care era doar ***. Cand au venit spre voi 3 baieti din *** v-ati oprit si asta chiar daca veneati si pe sus (va place metoda Budapesta). Singurii care au dat din toata mizeria asta inceputa de voi au fost cei 3 de la noi, asa ca sunteti penali ba baieti. 40 vs 3 si ati dat in spate. Data viitoare asteptati sa intre si restul brigazilor de la noi si mai vorbim. Mereu cautati sa intre jandarmii inainte de intrarea brigazilor in peluza, sa pareti viteji cand de fapt sunteti niste fetite. Sunteti penibili.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  24 Noiembrie 2016, 01:42
Postat de valyomanyd pe 24 Noiembrie 2016, 00:25

Te-ai vazut acolo, sau erai ?:))) Bai gymd, tu esti prezent peste tot, dar esti nicaieri , mincinosule ! :)))

Esti cam prostovan tu de fel asa, am zis ca m-am vazut da, dar la mintea de gradinita trebuia sa-ti mai scriu si ca am vazut fazele la televizor dupa ce am ajuns acasa de la meci !!! Saracutu de tine, la mintea ta mai pun 1 leu si imi cumpar o eugenie :))))))))))))))))) Iti pot spune orice de la acest meci si o sa afli de la ceilalti prieteni, asta daca ai atunci cand e sezonu de cules capsunile acolo in Spania la voi :)))))))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează