SPORTURI  »  HOCHEI  »  SC MIERCUREA CIUC-HC CSIKSZEREDA

Bătălia finală

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2008 00:00

Meciul dintre SC Miercurea-Ciuc şi HC Csikszereda s-a încheiat cu scorul de 5-3. Următorul meci va fi transmis în direct pe sport.ro şi pe gsp.ro duminică, începând cu ora 12.00.

O premieră pentru hocheiul românesc este faptul că Steaua Bucureşti nu joacă în finală după cincizeci şi cinci de ani. O altă premieră, în lupta pentru titlu sînt angrenate două echipe din acelaşi oraş: Miercurea-Ciuc. A doua partidă a finalei va avea loc duminică, de la ora 12.00 şi va fi transmisă în direct pe Sport.ro şi pe gsp.ro.

Playtech: BOMBA din România care REVINE la TV, după ani de zile! E una dintre cele mai senzuale femei din România. FOTO


Comentarii (9)
 •  22 Februarie 2008, 22:26

pentru petre,(peterke)pe voi cine va suporta imbecilule?ati mancat lebede in viena,ati furat si ati omorat oameni nevinovati in italia,presa internationala va catalogheaza drept tiganii europei,si mai ridicati tonul,deci....cine sunteti,niste nemernici,defapt nu sunteti nimeni,scheisse rumanien

 •  22 Februarie 2008, 22:17

Pt Gliga e o solutie!sa vina la ciuc sa antreneze echipa de "Old boys" a ciucului ca si asa jumate din jucatorii de la echipa steaua sunt pensionari!sau sa vina la echipa de under 14 ! este de muncit aici, pt ca noi producem jucatori pe banda, hocheiul e o traditie aici!

 •  22 Februarie 2008, 22:17

cum scrii se vede ca esti bine educat daca sti si alceva mai bine pastreza pt tine.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează