SPORTURI  »  HOCHEI  »  CUPA PRIMĂVERII

GALERIE FOTO + VIDEO Zâmbete și dăruire pe gheață » Imagini savuroase de la Cupa Primăverii, cel mai spectaculos eveniment de hochei pe gheață pentru copii

FOTO: Cristi Preda +49   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 17:00

Patinoarul Telekom Arena din Otopeni a fost, în acest weekend, gazda Campionatului de hochei "Cupa Primăverii". 29 de echipe de juniori de trei categorii de vârstă (U10, U8, U6) s-au întrecut pe gheața unei arene moderne.

În decursul a aproape 16 ore de hochei s-au disputat 70 de meciuri. Pe lângă ACS Steaua Rangers, gazdă a competiției alături de Federația Română de Hochei pe Gheață, la turneu au mai participat formații precum Corona Brașov, Dunărea Galați, Husky, Tigers Brăila, Olimpia București, Triumf București, echipa Simonei Halep, a celor de la Dedeman, Skoda, Telekom și Allianz-Țiriac.

Aer proaspăt și Spectacol 

În ciuda faptului că pe gheață au intrat puști care, mulți dintre ei, abia au început școala, spectacolul a fost la un nivel înalt. Cu zâmbetele pe buze, citite cu greu din cauza căștilor de protecție, micuții au arătat că România poate avea un viitor frumos într-un sport ieșit de ceva timp din prim plan.

Fie că au pierdut sau au câștigat, puștii s-au distrat, au știut să se bucure de fiecare secundă petrecută pe gheață. La finalul meciurilor și-au îmbrățișat portarii și s-au felicitat între ei, fair-play-ul fiind probabil prima lecție pe care o învață. 

Gălăgie părintească 

Din tribune n-a lipsit deja obișnuitul cor de părinți. Grupați în galerii, adulții au venit cu steaguri, vuvuzele și cu lecția bine învățată. Au cântat, au aplaudat și s-au bucurat de timpul petrecut la patinoar

Evenimentul s-a încheiat cu o festivitate de premiere la care a luat parte și fostul mare tenismen român Ilie Năstase. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1906315479400956
Dragos Jurca  •  24 Aprilie 2018, 09:01

Un eveniment extraordinar de frumos cu copii ambitiosi si plini de fair play. Sper ca acest sport sa aiba intr-adevar un viitor in Romania pentru ca in pepiniere avem valori. Sper ca astfel de evenimente sa fie mai popularizate in media pe viitor si va felicit pentru acest articol.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează