SPORTURI  »  HOCHEI  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

FOTO Șocant: jucătorii s-au aliniat în forma literei „Z”, simbolul de pe tancurile lui Putin » Reacții dure: „Suspendați-i pe viață!”

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 20:24 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 20:28

Înaintea meciului direct, jucătorii echipelor de hochei din Rusia SKA Neftyanik și Dinamo Moscova s-au aliniat pe gheață în forma literei „Z”, care este inscripționată și pe tancurile armatei ruse care au invadat Ucraina.

La doar o săptămână după ce gimnastul Ivan Kuliak a apărut pe podiumul Cupei Mondiale de la Doha cu un „Z” pe piept, literă devenită un simbol pentru suținătorii războiului declanșat de Rusia în Ucraina, un gest similar a avut loc în campionatul de hochei din Rusia. Jucătorii de la SKA Neftyanik și Dinamo Moscova s-au așezat pe gheață în forma unui „Z”, înainte de startul partidei directe, informează Marca.

Clipe emoționante în Premier League » Căpitanul Ucrainei a marcat și a izbucnit în lacrimi
PREMIER LEAGUE
Clipe emoționante în Premier League » Căpitanul Ucrainei a marcat și a izbucnit în lacrimi

Jucătorii s-au aliniat în forma literei „Z” la un meci de hochei din Rusia

Ambele echipe au un istoric bogat al legăturilor politice cu regimurile de la Moscova. SKA Neftyanik este rezultatul fuziunii dintre SKA, clubul armatei sovietice, și Neftyanik, echipă susținută de una dintre cele mai mari companii din domeniul petrolier. 

Dinamo Moscova, cel mai vechi club al Rusiei, care la anul va marca un secol de la înființare, are o istorie asociată cu Ministerul Afacerilor Interne și KGB.

Pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară reacții dure, după ce hocheiștii ruși au transmis mesajul de susținere pentru războiul din Ucraina: „Suspendați acești jucători pe viață”.

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

David Popovici s-a oferit să-i ajute pe sportivii ucraineni: „Doar dați-mi un mesaj”
NATAȚIE
David Popovici s-a oferit să-i ajute pe sportivii ucraineni: „Doar dați-mi un mesaj”
Gafe colosale în Liga 2! » Fotbaliștii lui Poli Iași au vrut să afișeze un mesaj împotriva războiului, dar s-au făcut de râs: „Oale crude”
GAFE
Gafe colosale în Liga 2! » Fotbaliștii lui Poli Iași au vrut să afișeze un mesaj împotriva războiului, dar s-au făcut de râs: „Oale crude”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
911052462296614
Dan Costin  •  14 Martie 2022, 21:14

Ce spunea Il Luce? ca, e o greseala sa fie amestecat sportul cu politica? Uite ca hocheistii il contrazic....de unde rezulta ca a fi sportiv inseamna sa nu te duca capul.... cu mici exceptii

balotelli
balotelli  •  14 Martie 2022, 15:14
Postat de Mihai Buzea pe 14 Martie 2022, 13:25

Esti PROST!!!!!!!

Un comentariu cât se poate de inteligent. Succint, dar în același timp foarte profund și bine argumentat. E pus în valoare mai ales prin plasarea semnelor de punctuație, la fel de multe ca literele utilizate.

514091889218839
Mihai Buzea  •  14 Martie 2022, 13:25
Postat de balotelli pe 14 Martie 2022, 02:30

*atribuite mișcării LGBT.

Esti PROST!!!!!!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează