SPORTURI  »  HOCHEI  »  CAMPIONATUL MONDIAL

La a treia victorie

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 aprilie 2008 00:00

Naţionala României a cîştigat şi a treia partidă din cadrul Diviziei a II-a A a Campionatului Mondial. ”Tricolorii” au învins de data aceasta reprezentativa Bulgariei cu 16-0 (7-0, 4-0, 5-0). Vineri, la Miercurea Ciuc, de la 20:30, pe patinoarul „Vakar Lajos”, România întîlneşte Irlanda în penultimul meci al grupei din care mai fac parte Serbia, Belgia şi Israel. Partida decisivă, cu Belgia, pentru ocuparea locului întîi promovabil va avea loc duminică.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
 •  13 Aprilie 2008, 10:44

Mult succes hocheistilor nostri in partida de astazi,indiferent de echipa din care fac parte...nu conteaza daca provin din Bucuresti ,Galati ,Miercurea-Ciuc sau Gheorghieni ,conteaza doar ca au nevoie de sprijinul suporterilor.Bafta ,baieti ,nu uitati : norocul este de partea celor puternici !

 •  13 Aprilie 2008, 10:38

Daca federatia de hochei(care are sediul la Bucuresti)a luat decizia ca nationala de hochei a Romaniei sa joace meciurile pe patinoarul "Vakar Lajos" ,denota faptul ca acolo exista o atmosfera propice acestui sport.Iar faptul ca voi jigniti multi componenti ai nationalei ,care sint ardeleni de origine maghiara,explica si de ce nu ar fost ales patinoarul "Flamaropol" din Bucuresti ,cu sau fara problemele sale tehnice.

 •  13 Aprilie 2008, 10:21

Imi permit un sfat la adresa celor care se simt vizati:mai baieti(ca "domnilor" nu meritati sa va numesc...),ramineti la sportul acela de fete de pension si actori de mina a treia numit fotbal...hocheiul este pentru barbati care stiu sa lupte ,sa cistige sau sa piarda onorabil.Aveti destule stadioane ,gheata este destinata doar acelora care stiu sa patineze ;)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează