SPORTURI  »  HOCHEI  »  SCANDAL

VIDEO Ministrul Novak, moment penibil în direct la TV » A refuzat să recite versurile imnului României + acuză Federația de hochei: „De la ei a plecat totul!”

Eduard Novak, ministrul Sportului, nu a vrut să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”. Totul s-a petrecut în direct, în cadrul emisiunii „Selectiv”, de la B1.
Eduard Novak, ministrul Sportului, nu a vrut să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”. Totul s-a petrecut în direct, în cadrul emisiunii „Selectiv”, de la B1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 20:38 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 22:23

Eduard Novak, ministrul Sportului, nu a vrut să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”. Totul s-a petrecut în direct, în cadrul emisiunii „Selectiv”, de la B1. 

Eduard Novak a fost invitat să comenteze scandalul de la Campionatul Mondial de hochei. La un momentat dat, Dan Bucura, moderatorul emisiunii „Selectiv”, i-a propus lui Novak să recite împreună imnul „Deșteaptă-te, române”: „O să încep eu, continuați dumneavoastră”.

Când i-a venit rândul, ministrul s-a blocat și a preferat să zâmbească, într-un moment stânjenitor de tăcere. Bucura a terminat prima strofă, moment în care Novak a încuviințat din cap și s-a rezumat la a spune „Da, da”.

Dan Bucura a postat clipul pe pagina personală de facebook și a comentat: „Așa ceva te lasă fără cuvinte... Am 24 de ani de presă, dar una ca asta n-am mai văzut. Vorbim de un ministru al Romaniei!”.

Eduard Novak: „Toate pornesc de la Federație”

Despre scandalul iscat la Mondialul de hochei, Eduard Novak a spus că este unul creat artificial de politicieni și de oamenii din Federație. 

„E un scandal care a fost foarte manipulat politic, în primul rând. Unii au adunat câteva like-uri în plus. Au reușit să obțină niște avantaje politice, dar acest lucru trece. De ce am reacționat așa târziu? Am vrut să văd reacțiile și ce s-a întâmplat acolo. Acești jucători nu au cântat imnul, doar au stat în fața oamenilor, au ascultat spectatorii. 

Ion Țiriac, după scandalul de la hochei: „Eu am ieșit când au greșit imnul!”
SCANDAL
Ion Țiriac, după scandalul de la hochei: „Eu am ieșit când au greșit imnul!”

Dar ce va fi cu acești sportivi care luptă pentru România? Nu cred că vreun sportiv, Szabó, eu sau Boloni, am simulat ceva când am reprezentat țara. Sportivii din Harghita, care reprezintă 70% din lotul național de hochei, au transpirat, au luptat, au adus România în eșalonul 2 mondial. E foarte greu… Toate pornesc de la Federație, totul poate să provină din sânul Federației. Vor urma niște alegeri acolo”, a spus Eduard Novak, la B1.

VIDEO Eduard Novak, implicat în 100 de procese: „Nu sunt un tip confortabil! Am găsit lucruri foarte, foarte urâte”

Citește și alte știri despre scandalul de la CM de hochei: 

EXCLUSIV Federația Română de Hochei, gata să ia o măsură dură împotriva jucătorilor care au cântat imnul Ținutului Secuiesc: „Așa e de vreo 15 ani”

Se destramă naționala?! » Ce plănuiesc „tricolorii” de etnie maghiară, după acuzele de trădare și non-combat la Mondialul din Slovenia

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (64)
149517776804588
Gica Gica  •  17 Mai 2022, 00:27

Novak trebuie demis de urgență! De când e el ministru a ajutat mai mult comunitatea maghiara decât pe sportivii romani. Cim de a ajuns el ministrul sportului? El distruge sportul din România sibik ajuta pe cel Din Ungaria și pe etnicii unguri din Ardeal

147402551153616
Peter Jevrits  •  16 Mai 2022, 20:52
Postat de Paraschiv Florin pe 16 Mai 2022, 17:16

Sunte-ti rautaciosi! Eu n-am ceva cu UDMR, dar..., trebuie sa puna in functii, niste oameni responsabili! Nu..., orice nationalist! Hai sa nu creem un conflict! Ca nu este cazul! Dar ..., vina, este, a celor ieftini, de la guvernare!!! Pentru o functie, ***

Perfect de acord cu Novak, a fost o inscenare de prost gust al reporterului. A incercat sa arate ca ministrul sportului, de origina maghiara, nu cunoaste imnul. Adica o inscenare, o creiere unei tensiuni antimaghiara, asa un reporter nu are ce cauta la asa o emisiune importanta. Eduard Novak a raspuns corect, nu ne aflam la o gradinita. Conducerea B1 se face direct vinovat cu asa reporteri de mana doua, nu trimitem asa o nulitate, la un interviu cu un ministru. Personal as trimite definitiv acest troll acasa.

radufl
radufl  •  16 Mai 2022, 18:36

Penibil e așa-zisul 'moderator' de la televiziunea de scandal și dezinformare B1 (oricum cu rating minuscul). În locul d-lui ministru plecam imediat de la emisiunea respectivă (de ce a acceptat să meargă acolo?). Parcă am fi la ora de muzică de la grădiniță. Unii români get-beget habar n-au nici adresa unde locuiesc, sau propriul CNP, darmite vreun vers complet din imn. Însă pentru anumiți cititori (sper că la fel de mulți ca și audiența B1), dacă nu știi imnul ești trădător sau inapt pentru vreo funcție oficială... dacă nu ar fi de râs, e de plâns.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează