SPORTURI  »  HOCHEI  »  NHL

Senators au cedat cu Devils

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Ottawa Senators, vicecampioana NHL, a cedat un nou meci pe teren propriu, 2-3 cu New Jersey Devils.

Oaspeţii au avut 3-0 la jumătatea meciului, goluri Asham, de două ori, şi Parise, iar Senators nu a reuşit decât să se apropie la un singur gol după reuşitele lui Spezza şi Kelly.

New York Rangers a marcat de patru ori în primele 12 minute ale meciului de la Buffalo Sabres pentru a se impune în cele din urmă cu 5-1.

Carolina Hurricanes a revenit de la 2-4 în meciul cu Florida Panthers şi a marcat de trei ori în ultimul sfert de oră pentru a se impune cu 5-4.

Washington Capitals s-a impus cu 3-2 la Tampa Bay Lightning după un meci în care oaspeţii au condus cu 2-0, gazdele au egalat într-un interval de 33 de secunde, dar Semin a marcat golul victoriei pentru Capitals la numai 38 de secunde de la golul egalizator al gazdelor.

În celelalte meciuri din NHL, Toronto Maple Leafs s-a impus cu 4-3, după prelungiri, la Boston Bruins, Montreal Canadiens a trecut cu 1-0 de Philadelphia Flyers, New York Islanders a trecut cu 4-1 de Atlanta Thrashers, Nashville Predators a trecut cu 2-1, după prelungiri, de St. Louis Blues, Phoenix Coyotes a trecut cu 4-3 de Los Angeles Kings, iar Vancouver Canucks a trecut cu 4-2 de Edmonton Oilers.
Sursa: AmosNews

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează