SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA RIO

Mai mulți sportivi prinși că au pariat la Jocurile Olimpice » CIO a anunțat ce sancțiuni au primit

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 22:17

Trei pugiliști au fost depistați că au pariat pe meciuri de la Jocurile Olimpice de la Rio de anul acesta. Doi irlandezi și un englez sunt cei vizați.

Este vorba despre Michael John Conlan (24 de ani, categoria 56 de kilograme), Steve Gerard Donnelly (27 de ani, categoria 69 kg) și Antony Fowler (25 de ani, categoria 75 kg).

Comitetul Internațional Olimpic a decis ca cei trei să fie sancționați prin obligativitatea participării la un program de reeducare pentru a putea concura și la JO de la Tokyo din 2020.

le-a arătat degetul mijlociu

Michael John Conlan a fost protagonistul unui alt gest de condamnat la această ediție a Jocurilor Olimpice, când le-a arătat degetul mijlociu arbitrilor după ce a fost eliminat în ”sferturi” de rusul Vladimir Nikitin.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează