SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TENIS

VIDEO Ce surpriză la Tokyo! Ashleigh Barty, eliminată de la Jocurile Olimpice

Ashleigh Barty, favorita principală a întrecerii de tenis feminin de la Jocurile Olimpice, a fost eliminată / foto: Guliver/Getty Images
Ashleigh Barty, favorita principală a întrecerii de tenis feminin de la Jocurile Olimpice, a fost eliminată / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2021 08:49 / Actualizat duminica, 25 iulie 2021 09:17

Ashleigh Barty (1 WTA, 25 de ani), favorita principală a întrecerii de tenis feminin de la Jocurile Olimpice, a fost eliminată în această dimineață de iberica Sara Sorribes Tormo (24 de ani, 48 WTA), scor 4-6, 3-6.

Proaspăt campioană la Wimbledon, australianca n-a luat cu ea forma bună și pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Deși pornea ca mare favorită în meciul cu Sorribes Tormo, Barty a fost de nerecunoscut în multe momente din meci, suferind un eșec greu de digerat, mai ales că Ashleigh își propusese o medalie.

Australianca a avut în față o adversară într-o formă excelentă, totul într-un meci în care condițiile le-au pus amândurora probleme: au fost 32 de grade și umiditate excesivă la ora meciului lui Barty.

Știri de ultimă oră de la Jocurile Olimpice - 25 iulie 2021 » Toate rezultatele de azi ale românilor + programul de luni al sportivilor noștri
ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ
Știri de ultimă oră de la Jocurile Olimpice - 25 iulie 2021 » Toate rezultatele de azi ale românilor + programul de luni al sportivilor noștri

Mihaela Buzărnescu, victorie în primul meci de la Jocurile Olimpice

Sâmbătă, Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul doi al Jocurilor Olimpice de la Tokyo după ce a învins-o în trei seturi (6-7, 7-5, 6-4) pe americanca Alison Riske. Pentru Miki urmează meciul din turul 3 cu Marketa Vondrousova, locul 41 WTA.

„Încântată să concurez pentru prima dată la Jocurile Olimpice şi că am câştigat primul meu meci la simplu. M-am simţit foarte bine pe teren astăzi. Sper că i-am făcut mândri pe pe toţi fanii mei români şi pe ceilalţi din întreaga lume”, a scris Buzărnescu pe Instagram, după partida cu Riske. 

Daniil Medvedev, nemulțumit de condițiile de la Jocurile Olimpice 

În timpul partidei Medvedev - Bublik, termometrele arătau peste 33 de grade Celsius. Medvedev a avut problemele serioase. A simțit nevoia să se dezbrace în pauzele dintre game-uri și s-a hidratat intens.

Chiar aceste pauze l-au nemulțumit pe rus. În mod normal, ele durează 90 de secunde. La Jocurile Olimpice, perioada a fost redusă la un minut. Medvedev a cerut modificarea orelor de joc, dar e conștient că nu va obține nimic. 

„Rar am simțit o căldură atât de deranjantă. Nu cred că vor schimba ceva în timpul turneului... Faptul că avem doar un minut de pauză în momentul schimbului de teren e o glumă. Ar trebui să fie 90 de secunde, ca peste tot”.

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Novak Djokovic, surprins imediat după victoria din primul tur de la Tokyo » Ce i-a cerut adversarul

Daniil Medvedev, furios pe organizatori la Jocurile Olimpice: „E o glumă!” » Rusul s-a dezbrăcat pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
reteleanu
reteleanu  •  25 Iulie 2021, 12:23
Postat de catalynn pe 25 Iulie 2021, 11:19

Așa-i bă Baruch ca ti-ai pariat casa pe scor exact și ti-a ieșit!? Ai intuit nu doar scorul exact dar și minutele cât au durat seturile! :-)))

iarasi iti faci vant cu coada, poisone. vezi ca maine va descalta oltenii lui mititelu. "stelistule" :)))

minos3
minos3  •  25 Iulie 2021, 11:36

Sunt curios daca dezpre Barthy se va spune mizeria care ii este aruncata mereu in fata Simonei Halep in situatii similare: “a pierdut usor pentru ca este o competitie care nu ii aduce bani”

7manuel
7manuel  •  25 Iulie 2021, 11:28
Postat de albertinhoo pe 25 Iulie 2021, 10:22

Cu toate astea Barty n-a jucat bine nici la Wimbledon. A castigat intamplator...

Intamplator a ajuns *** în Parlament. Barty e o super jucatoare, care, din pacate pentru ea, a avut o zi prosta la olimpiada.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează