SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  GIMNASTICĂ

Vis spulberat pentru Marian Drăgulescu » Gimnastul a ratat calificarea în finală la sărituri

Marian Drăgulescu / Sursă foto: Facebook
Marian Drăgulescu / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 10:12 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 10:16

Marian Drăgulescu (40 de ani) și-a început în această dimineață aventura de la Jocurile Olimpice, el participând în calificările de la sărituri. Din păcate, românul a ratat calificarea în finală la sărituri. 

UPDATE 10:00: Marian Drăgulescu a ratat calificarea în finală

În urma rezultatelor sportivilor din a doua subdiviziune, Marian Drăgulescu a căzut de pe locul cinci pe locul 9. Astfel, românul ratează prezența în finală.

Știrea inițială: 

Gimnastul a obținut nota 13.466 la prima săritură și 14.533 la cea de-a două încercare, media fiind 13.999. Vor mai avea loc alte două rotații în concursul de calificări, primii opt gimnaști urmând să se califice în finala probei de sărituri. N-au lipsit emoțiile în această dimineață: Drăgulescu a căzut la prima săritură. 

Marian Drăgulescu se află pe locul 5 după prima subdiviziune, iar șansele de calificare sunt destul de mici.

„Am fost foarte aproape să reușesc prima săritură în picioare! Nu îmi pare rău că am mai încercat încă o dată, sunt doar recunoscător. 

De aici, de la Tokyo, vă îmbrățișăm eu și antrenorul meu Stefan Gal ( Ciobi ) și mulțumim tuturor pentru suport și pentru gândurile frumoase. 

P.S.: îi vom urmări mai departe pe colegii noștri și le vom ține pumnii strânși”, a scris Marian Drăgulescu, pe contul său de Facebook. 

GSP l-a provocat pe Marian Drăgulescu la Tokyo » 14 imagini de colecție: de la biberon la cea mai mare greșeală a carierei
GIMNASTICĂ
GSP l-a provocat pe Marian Drăgulescu la Tokyo » 14 imagini de colecție: de la biberon la cea mai mare greșeală a carierei

Marian Drăgulescu, la ultima aventură la Jocurile Olimpice

Gimnastul se află la ultima sa aventură la JO, la sărituri, aparatul preferat.

Alături de spadasina Ana Maria Popescu, Marian Drăgulescu, 40 de ani, e veteranul Olimpiadelor din delegația României la Tokyo, ambii fiind la a cincea ediție a Jocurilor.

Un argint la sol și două bronzuri, cu echipa și la sărituri, toate la Atena 2004, sunt medaliile lui Marian Drăgulescu la Jocurile Olimpice.

VIDEO Marian Drăgulescu - O viață în 14 imagini

Vezi și:

Dureros! Laura Ilie a ratat dramatic intrarea în finală și a încheiat concursul în lacrimi

Bucuriile vin pe apă » România a reușit să mai califice ale trei bărci în semifinale la Jocurile Olimpice

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA GSP l-a provocat pe Marian Drăgulescu la Tokyo » 14 imagini de colecție: de la biberon la cea mai mare greșeală a carierei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
2429755040479642
Stelian Popa  •  24 Iulie 2021, 16:11

lasa Mariean vei incerca si la 50 ani, noi Romanii care mai platim taxe si te tinem pe tine si ceilati sportivi va promitem o pensie uriasa iar voi puteti merge si la viitorele olipiade pana la adanci batinete.

tictris
tictris  •  24 Iulie 2021, 15:20

Sa fim seriosi! Toata stima pentru cariera impresionanta a lui Marian Dragulescu, insa in sportul asta n-ai ce cauta la nivel de top peste varsta de 27 de ani! La 40 de ani, concurezi la amatori sau la turnee demonstrative, nu la olimpiade, mondiale sau europene!!! Vezi Serena (40 de ani) si Venus (41 de ani) Williams la tenis profesionist! Anii isi cer drepturile, logic, firesc si pe buna dreptate...

tororosso
tororosso  •  24 Iulie 2021, 14:23

Greu în gimnastică la vârsta de 40 de ani dar ambiția lui Marian poate fi o pildă multor sportivi . Indiferent de ne calificare acest brav sportiv merită toată stima și felicitat pentru tot ce a făcut în sport.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează