SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TENIS

VIDEO Carla Suarez Navarro și Garbine Muguruza au izbucnit în plâns, după eliminarea de la JO: „Am trecut prin multe, nu voiam să fie așa ultimul nostru meci”

Carla Suarez Navarro (32 de ani) și Garbine Muguruza (27 de ani) au izbucnit în lacrimi după eliminarea din proba de dublu feminin de la Jocurile Olimpice.
Carla Suarez Navarro (32 de ani) și Garbine Muguruza (27 de ani) au izbucnit în lacrimi după eliminarea din proba de dublu feminin de la Jocurile Olimpice.

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 20:10 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 20:11

Carla Suarez Navarro (32 de ani) și Garbine Muguruza (27 de ani) au izbucnit în lacrimi după eliminarea din proba de dublu feminin de la Jocurile Olimpice. 

Suarez Navarro și Muguruza, reprezentantele Spaniei în proba de dublu feminin de la Jocurile Olimpice, au fost învinse dramatic în optimile de finală de perechea elvețiană Belinda Bencic/Viktorija Golubic, scor 6-3, 1-6, 9-11. Ibericele au ratat o șansă de meci, pe propriul serviciu, în decisiv.

VIDEO Carla Suarez Navarro și Garbine Muguruza, în lacrimi după eliminarea de la Tokyo

După meci, Carla și Garbine au apărut cu ochii umezi în fața reporterului spaniol. Acesta le-a simțit starea și le-a rugat „nu plângeți, că o să ne faceți pe toți”. În acel moment, Muguruza a clacat și a plecat din fața camerei, pentru a plânge.

Suarez Navarro, aflată la ultima participare din carieră la Jocurile Olimpice, cu vocea răgușită, a încercat să explice sentimentele trăite: „Sunt multe emoții. Eu am trecut prin multe, ne cunoaștem de mulți ani, am trecut prin multe împreună. Este păcat că ultimul nostru meci s-a încheiat așa”.

Muguruza, șanse mari la o medalie olimpică

Garbine Muguruza (9 WTA) continuă parcursul în proba de simplu. A învins-o astăzi fără emoții pe Alison Van Uytvanck (59 WTA), scor 6-4, 6-1, și va juca în sferturile de finală împotriva kazahei Elena Rybakina (20 WTA). Șansa revanșei în fața elvețiencei Belinda Bencic se poate ivi în semifinale. Cele două se află pe aceeași jumătate de tablou.

Carla Suarez Navarro, luptătoarea din circuitul WTA

Carla Suarez Navarro, cu două trofee la simplu în palmares, a fost diagnosticată în debutul anului 2020 cu cancer. Jucătoarea spaniolă a câștigat lupta cu boala, iar în primăvara acestui an a revenit în circuit. Prestațiile sale de la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice au fost unele încântătoare. 

Citește și alte știri de la Jocurile Olimpice: 

VIDEO + FOTO Americanca Simone Biles nu s-a retras din cauza unei accidentări din finala pe echipe de la Tokyo! A suferit un atac de panică: „Greutatea întregii lumi cade pe umerii mei”

Ana Maria Popescu a mai avut un of la revenirea în țară: „Bine că mi-ați calculat voi câți bani câștig după Tokyo!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
2159270770877021
Marian Hociung  •  28 Iulie 2021, 04:01
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

E și L, și G , și B și T la un loc?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  28 Iulie 2021, 01:07
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pe mine unul nu ma intereseaza acest aspect. si nu ma face sa o respect mai putin ca sportiv.

patratel2019
patratel2019  •  27 Iulie 2021, 23:06

Bravo lor! Carla merita toata stima. Un om si un sportiv deosebit. Sa joace tenis pentru tara ei a insemnat o lupta onoranta pentru o medalie olimpica atat de importantă incat, de curand "vindecată" de cancer, n-a stat pe ganduri daca sa urce sau nu in avionul spre Tokyo! Asta inseamna spiritul olimpic. Respect Carla!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează