SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  ÎNOT

VIDEO Dressel nu s-a speriat de Popovici, dar a plâns după finală: „A fost tare-tare greu pentru mine”

Americanul Caeleb Dressel (24 de ani) a cucerit aurul în proba de 100m liber de la Jocurile Olimpice. David Popovici (16 ani) a fost și el în finală și a încheiat pe locul 7. +25   FOTO
Americanul Caeleb Dressel (24 de ani) a cucerit aurul în proba de 100m liber de la Jocurile Olimpice. David Popovici (16 ani) a fost și el în finală și a încheiat pe locul 7.

Articol de - Publicat joi, 29 iulie 2021 07:43 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 10:09

Americanul Caeleb Dressel (24 de ani) a cucerit aurul în proba de 100m liber de la Jocurile Olimpice. David Popovici (16 ani) a încheiat finala pe locul 7. 

Caeleb Dressel a confirmat statutul de mare favorit al probei de 100m liber și a cucerit medalia de aur, stabilind și un nou record olimpic. Emoțiile l-au cuprins pe american după cursă, în momentul în care pe ecran au apărut imagini cu familia lui. 

A fost un an tare, tare greu pentru mine. Sunt foarte fericit să îmi văd efortul răsplătit. Vă iubesc pe toți! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine”, a spus Caeleb, cu ochii în lacrimi. 

David Popovici l-a tachinat pe Caeleb Dressel

David Popovici nu a cucerit vreo medalie la actuala ediție a Jocurilor Olimpice, dar a fost în centrul atenției. Lăudat de specialiștii din întreaga lume, tânărul sportiv român a dat dovadă de mult tupeu. După semifinala probei de 100m liber a povestit cum a încercat să îl intimideze pe Dressel.

„Am vrut să înot spre stânga, a fost prima dată când am încercat asta. Sunt tot felul de strategii, pe care le știm eu și antrenorul meu. El știe mai bine cum a fost cursa asta. Am vrut doar să-l sperii puțin (n.r- pe Caleb Dressel) și cred că am reușit. În finală nu știu ce strategie voi avea, trebuie să vorbesc cu antrenorul”, a spus Popovici pentru TVR 1.

Dressel nu s-a speriat de Popovici, dar a plâns după finală: „A fost tare-tare greu pentru mine”

Raed Krishan, fotoreporterul Gazetei prezent la Jocurile Olimpice, a surprins după finală un scurt moment în care Popovici și Dressel au interacționat. Înotătorul român l-a bătut pe umăr și l-a felicitat chiar în timpul interviului lacrimogen al americanului. 

VIDEO Finala probei de 100m liber de la Jocurile Olimpice

Medaliile obținute de sportivii români la Jocurile Olimpice de la Tokyo

ProbăSportiviMedalie
Canotaj - dublu vâsle femininSimona Radiș și Ancuța BodnarAur
Canotaj - patru rame masculinMihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari Argint
Scrimă - spadăAna Maria PopescuArgint
Canotaj - dublu rame masculinMarius Cozmiuc - Ciprian TudosăArgint

VIDEO VIDEO Ana Maria Popescu, prima medaliată revenită în România: „Nu renunțați la visul vostru! Dacă eu am putut, poate oricine”

Citește și alte știri de la Jocurile Olimpice: 

REPORTAJ GSP DE LA TOKYO Diminețile noastre fericite » Marian Ursescu descrie trăirile intense din delegația României, în ziua argintului adus de Cozmiuc și Tudosă: „Și noi? E dureros!”

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA Claudia Nechita rămâne cu un gust amar după eliminarea de la Jocurile Olimpice: „Dacă nu era japoneză, aș fi câștigat”

Pe ce loc se află România la capitolul medalii câștigate la Jocurile Olimpice » Diferența uriașă față de primul loc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
travisann
travisann  •  30 Iulie 2021, 07:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  29 Iulie 2021, 15:47
Postat de Mike Vandal pe 29 Iulie 2021, 13:39

AROGANTA SI LIPSA DE MODESTI FACE PARTE DIN PATRIMONIUL ACESTUI NEAM PROST CRESCUT SI EDUCAT.INTRADEVAR POPOVICI ESTE UN TANAR FOARTE TALENTAT DAR II LIPSESTE STOFA SI COMPORTAMENTUL DEMN DE UN MARE CAMPION.SPER CA SA AJUNGA UN CAMPION SI SA SA RUESUESACA SI SA ISI SCHIMBE COMPORTAREA ASTA RUSINOASA ,DE ALTEL CARACTERISTIC ACESTUI POPOR DIN LUMEA A TREIA.

Mai usor, nene, ce te-ai ambalat asa? Popovici este un copil, are 16 ani si declaratiile sale trebuie interpretate in acest context. Este foarte valoros si ambitios, astea sunt calitatile necesare pentru a deveni un mare campion, nu o anumita declaratie facuta la 16 ani. Si pana la urma ce mare lucru a spus Popovici, ca a incercat sa-l sperie pe Dressel, tu vorbesti de parca cine stie ce jigniri i-ar fi adresat respectivului campion. Si mai folosesti si majuscule sa pari mai interesant, dar in realitate e un gest de mare cocalar.

1618129558421747
Mike Vandal  •  29 Iulie 2021, 13:42

DRESSER O FI PLANS CA A FOST HARTUIT SI INTIMIDAT DE POPOVICI :). CE TITLU RIDICOL ,DIN PARTEA UNOR ZIARISTI RIDICOLI SI AROGANTI,CE SPECIFIC,DE ALTFEL POPOARELOR BALCANICE!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează